Samostojeći registratori

Informacije

Promocije

Samostojeći registratori
Samostojeći registratori

Samostojeći registratori vrlo su praktični kad nemamo mnogo prostora za arhiviranje. To su registratori bez kutije i zauzimaju znatno manje prostora kao registratori s kutijom. Jednostavni su za upotrebu i vrlo pogodni za sistematizaciju dokumentacije. Samostojeći registratori su dostupni u boji po izboru. Registratori u boji dat će prostoru est...

Samostojeći registratori vrlo su praktični kad nemamo mnogo prostora za arhiviranje. To su registratori bez kutije i zauzimaju znatno manje prostora kao registratori s kutijom. Jednostavni su za upotrebu i vrlo pogodni za sistematizaciju dokumentacije. Samostojeći registratori su dostupni u boji po izboru. Registratori u boji dat će prostoru estetski izgled a mogu poslužiti i kao oznaka za različite kategorije dokumenata. Paleta boja samostojećih registratora je vrlo široka – od zelene, žute, crvene do plave, crne, krem, narančaste, purpurne. Samostojeći registratori mogu biti ili široki ili uski. Samostojeći registratori iz Biroteke odlične su izrade i ispunjavaju sve zahtjeve po kvalitetnom arhiviranju.   

Više

Samostojeći registratori Ima 2 proizvoda.

Podkategorije

  • Široki

    Registrator A4 široki može biti samostojeći ili s kutijom. Svi imaju na leđima okrugli otvor da ih je lakše izvući. Postoje u različitim bojama i materijalima. Samostojeći široki registrator ima dimenziju 70 mm i u njom može se pohraniti do 500 listova. Registrator A4 široki u kutiji širok je 80 mm. Izbor boja je vrlo širok, a postoje i registratori šarenih boja. Šareni registratori imaju na koricama marmorni uzorak ili zanimljive fotografije Zemlje iz svemira i velikih gradova. Materijal za široke registratore je plastificirani karton, karton ili kartonska ljepenka, a i reciklirani karton. Biroteka je specializirana i za ovu ponudu.

  • Uski

    Registrator A4 uski dimenzije je 40 mm, ovakvu širinu imaju tako samostojeći kao i registratori uski s kutijom. Izuzetak je samostojeći registrator s marmornim uzorkom, koji je širok 50 mm. Izrađeni su od kvalitetnog materijala koji ostaje duže vrijeme upotrebljiv i lijep. U glavnom je materijal za registrator uski plastificirani karton, tvrda ljepenka ili tvrda ljepenka s PVC navlakom, a donji rub je zaštiten s metalnom letvicom. Vrlo praktičan je kod registratora uskih džepić na poleđini, u kojeg se može stavljati oznake ili papiriće sa zapisima. Neki uski samostojeći registratori imaju metalni mehanizam za zatvarajanje, da se dokumenti ne izgube.       

Prikazuje 1 - 2 of 2 stavki
Prikazuje 1 - 2 of 2 stavki