Skladište

Informacije

Promocije

Skladište
Skladište

Pribor za skladište je oprema za organiziranje vaše skladišne robe, prodajnih artikala te samog radnog procesa. Koji pribor ćete točno trebati ovisiti će o prirodi vašeg posla, no određena oprema zajednička je gotovo svim branšama. Primjerice, kartonske kutije i ljepljive trake prijeko su potrebne svakom skladišnom prostoru, terenskom uredu ili ...

Pribor za skladište je oprema za organiziranje vaše skladišne robe, prodajnih artikala te samog radnog procesa. Koji pribor ćete točno trebati ovisiti će o prirodi vašeg posla, no određena oprema zajednička je gotovo svim branšama. Primjerice, kartonske kutije i ljepljive trake prijeko su potrebne svakom skladišnom prostoru, terenskom uredu ili logističkom centru. Nudimo raznovrsne alate i opremu za vaš prostor – od numeratora do pribora za etiketiranje, s kojim će vaš posao biti jednostavnije organizirati, a vaš prostor, kao i vaši artikli, biti će pregledni i spremni za eventualne dostave. Kako bi pakiranje robe bilo što brže i efikasnije, nudimo razne aparate za lijepljenje traka i arhiviranje. Kod dostave vam pomažemo s nizom visokokvalitetnih rješenja – od papira za zamatanje do vrećica za slanje. Naposljetku vam nudimo pregršt varijanti uredskog papira, kojeg možete koristiti za sve vrste poslovnih i privatnih namjera.

Više

Skladište Ima 11 proizvoda.

Podkategorije

 • Numeratori i pribor

  Numerator će vam znatno pomoći kod označavanja cijena vaših artikala. Lijepljenje oznaka biti će uredno, a naljepnice će biti vidljive i neće se odljepljivati. Rukovanje našim aparatima je krajnje jednostavno i omogućit će vam numeriranje velikog broja artikala u kratkom vremenskom roku. Nudimo ih u raznim bojama, čime smo postigli maksimalnu uočljivost u skladištima napunjenim skladišnim i uredskim materijalom. Ovisno o konkretnoj namjeni označavanja, možete birati između numeratora za cijene, aparata za označavanja datuma te bar-koda. Ukoliko trebate lijepiti cijene, možete birati između jednorednih i dvorednih aparata. Također nudimo opremu za lijepljenje različitih vrsta etiketa, carinskih deklaracija i slično. Raspolažemo i sa svim pomoćnim priborom, koji vam je potreban za označavanje artikala – od papira do selotejpa, imamo sve što vam treba kako bi posao bio gotov brzo i bez komplikacija.

 • Folija sa zračnim...

  Folija sa zračnim jastucima odlična je zaštita robe za transport, posebno ukoliko je riječ o lako lomljivim artiklima. Mjehurići zraka iz međuprostora folije odlično štite predmete i pri najduljem transportu, osiguravajući pakete da se ne pomiču. Folije su dostupne u različitim veličinama te je njima moguće omotati sve veličine paketa, a posebno su praktične kada trebate vaše pakete slati poštom. Folije za pakiranje cjenovno ne spadaju u razred profesionalne opreme, čak niti kad je riječ o većim količinama, stoga je njihova nabava mudra investicija, koja može smanjiti tipične rizike dostave vaših prodajnih artikala. Pritom se odlučite za neku iz naše ponude, jer su čvrste i pouzdane, dostupne u puno veličina te troškovno prihvatljive i za male i za velike biznise.

 • Ljepljive trake

  Ljepljive trake su neophodna oprema za zatvaranje vaših paketa. Omotavanje paketa je osnovni preduvjet dostave vaše robe, ali vam može biti korisno i kod slaganja vaše robe u skladištu. Zahvaljujući zatvaranju paketa trakom iskorištavanje prostora biti će racionalnije, a proizvodi koje u njima pohranjujete biti će sigurniji. Dodatna mogućnost je da korištenjem trake spojite više paketa na paleti i time organizirate cjelinu, koju ćete moći transportirati skladišnim vozilima. Naše trake su iznimno čvrste i neće popucati ni pod opterećenjima teških predmeta u industrijskim skladištima. Kao što je to slučaj i sa drugim proizvodima iz serije skladišne opreme, imamo dodatnu opremu koja će olakšati rukovanje, a to je aparat za ljepljivu traku. Uz pomoć ove opreme traka će biti pričvršćena ravnomjerno, tako da ćete izbjeći naknadno popuštanje i neočekivano otvaranje vaših paketa.

 • Stretch folija

  Stretch folija je tanka, ali nelomljiva folija koja je čest odabir u završnoj obradi paketa za dostavu na njihovu destinaciju. Njezino svojstvo rastezljivosti poput gume omogućuje omatanje paketa velikih dimenzija, a najpopularnija je u svrhu povezivanja manjih paketa u jednu jedinstvenu cjelinu, koju se može transportirati bez opasnosti od raspadanja. Sa strech folijom za pakiranje možete omotati predmete po širini i dužini, i time dobiti jednu čvrstu, kompaktnu masu za palete, koju možete utovariti na skladišna vozila i prevesti od toče A do točke B bez potrebe za preslagivanjem. Raspolažemo ovim folijama u raznim veličinama, a također imamo i ručni plastični odvijač, kojim ćete omatanje paketa moći ravnomjerno rasporediti i pritom izbjeći zapetljavanja, koja bi mogla napraviti neravnine i time eventualne slabe točke, koje bi mogle dovesti do popuštanja ili nedovoljne čvrstoće paketa.

 • Samoljepljive vrećice...

  Samoljepljive vrećice su vrlo popularno rješenje  za sve vrste dostave paketa, a posebno kod slanja vrijednosnih pošiljaka. Njihova upotreba je vrlo česta u poslovnom transportu, kada je uz određene fizičke predmete potrebno dostaviti i određene dokumente, koje su od velike važnosti za preuzimanje pošiljaka – ovo se odnosi na razne jamstvene listove, carinske deklaracije, R1 račune, dostavnice i slično.  Samoljepljive vrećice za dokumente omogućuju vam da formulare dostavite istovremeno odnosno unutar iste pošiljke – upotrebom vrećica možete zalijepiti dokumente na sam paket, tako da njihov sadržaj bude vidljiv prilikom same isporuke. Ovakav način slanja će vas riješiti brige za isporuku dokumenata, a također će vam racionalizirati troškove. Imamo vrećice za razne veličine papira, koje su kompatibilne sa svim ambalažnim materijalima.

 • Kartonske kutije

  Kartonske kutije su vrlo povoljan način pripreme robe za transport, i najčešće ih povezujemo sa selidbama. Budući da su dostupne u raznim veličinama i širinama, moguće ih je koristiti za pakiranje praktički svih vrsta robe, pri čemu je moguće koristiti dodatnu opremu iz našeg kataloga za još bolju zaštitu robe prilikom transporta. Naše kartonske kutije za selidbu su velike čvrstoće i moguće ih je koristiti za osobne ali i za poslovne svrhe, a upotrebom dodatnih folija dobit ćete pakete iznimne čvrstoće, koje možete koristiti više puta uzastopce. Osim za selidbe, možete ih uspješno koristiti za pakiranje robe u skladištu, koja treba uvijek biti pri ruci odnosno treba biti privremeno arhivirana do ponovnog korištenja. Raspolažemo troslojnim i petoslojnim kutijama u više od 20 standardnih veličina, koje možete birati prema tipu robe i njezinoj težini. 

 • Omotni papir

  Omotni papir je odlična opcija za zamatanje pojedinog artikla, koji će biti dostavljen ili arhiviran samostalno. Omot funkcionira prvenstveno kao površinska zaštita, koja će spriječiti ogrebotine i manja oštećenja, stoga je dobar izbor za predmete, koji nisu izrazito krhki, ili će biti zaštićeni još i dodatnom folijom. Ponekad je sam omot dovoljno dekorativan, da ga možemo koristiti i u ukrasne svrhe. Raspolažemo raznim omotima – imamo rola u više veličina, a maksimalna ide u dužinu čak 330 metara. S našim papirnim rolama dobivate najviše papirnatog materijala uz najmanje troškove, a osim što nudimo različite dužine, role su također različite po širini, čime omogućavamo da izaberete model koji najviše odgovara karakteristikama vašeg predmeta. Opcionalno možete birati aparate, koji smanjuju napor pri namotavanju i temeljitiju zaštitu.

 • Punila za pakiranje

  Zaštitite svoje pakete našim punilima za pakiranje. Naš izbor visokokvalitetnih materijala uključujući pjenu, papir i foliju s mjehurićima osigurat će da vaši proizvodi ostanu na mjestu tijekom slanja i stignu neoštećeni.

Prikazuje 1 - 11 of 11 stavki
Prikazuje 1 - 11 of 11 stavki