Trake za kalkulatore i termo trake

Informacije

Promocije

Trake za kalkulatore i termo trake
Trake za kalkulatore i termo trake

Trake za kalkulatore su neizostavan dio uredske opreme, a posebno u bankama, knjigovodstvenim servisima i drugim financijskim ustanovama. Vrlo su čest i pouzdan izbor za ispis računa. Osim bijelog papira, ove trake sadrže i crveno-crni sloj, što pomaže kod prikaza negativnog salda. Uz regularne računske trake dostupne su vam i termo trake, koje ...

Trake za kalkulatore su neizostavan dio uredske opreme, a posebno u bankama, knjigovodstvenim servisima i drugim financijskim ustanovama. Vrlo su čest i pouzdan izbor za ispis računa. Osim bijelog papira, ove trake sadrže i crveno-crni sloj, što pomaže kod prikaza negativnog salda. Uz regularne računske trake dostupne su vam i termo trake, koje su deblje i daju još kvalitetniji ispis. Uz našu ponudu navedenih traka uspješno ćete obavljati svakodnevne poslove – raspolažemo svim mogućim veličinama u širinu i dužinu, od 57x12 do 80x60. Nudimo pojedinačnu kupovinu ili pakiranja od 10 komada po vrlo povoljnim cijenama.

Više

Trake za kalkulatore i termo trake Ima 20 proizvoda.

Podkategorije

  • Ading role

    Ading role su oprema  koja je posluživala najrazličitije blagajne, POS uređaje, bankarske vektore i više, a još uvijek su u upotrebi. Danas se najčešće koriste u trgovinama za ispis računa, a također su pogodne i za ispis svih vrsta uredskih izračuna. Ading role za kase i kalkulatore moraju biti prilagođene uređaju za koji su namijenjene, budući da ih je za ispravan i djelotvoran rad potrebno instalirati u za to predviđen utor. Raspolažemo velikim odabirom širina ovih rola; imamo sve od fi 50 do 80 mm, koji bi trebali pokriti većinu uređaja u upotrebi. Za što povoljniju kupovinu na veliko preporučamo nabavu paketa.

  • Ading termo role

    Ading role koriste se pri ispisu s faks uređaja, blagajni i POS uređaja, kalkulatora te termalnih pisača. Osim za izradu standardnih trgovačkih računa, korisne su i pri obradi blagajne, a isto tako se koriste i pri obradi poreznih prijava te općenito prikazu salda u knjigovodstvenim uslugama. Uz standardni ading odnosno mehanografske role, u ponudi imamo i termo ading role, koje su veće gramaže, a omogućuju maksimalnu kvalitetu ispisa. Možete birati između onih s kopijom ili bez kopije, ovisno o tipu samog dokumenta. Osim pojedinačno, ove role nudimo u pakiranju od 10 komada, što je najisplativije za uredsku upotrebu.

po stranici
Prikazuje 1 - 12 of 20 stavki
Prikazuje 1 - 12 of 20 stavki