Kuverte

Informacije

Promocije

Kuverte
Kuverte

Kuverte obično dolaze na red kod otpreme proizvoda, slanja pisama ili obavijesti. Njihova zadaća je možda jednostavna, no zato njihov odabir može biti nešto teži. Kako odabrati pravu? Na tržištu je nekoliko standardnih tipova, među kojima su podstavljeni modeli najpopularniji izbor za uredsko poslovanje. Osim što omogućuju uredno pakiranje, tako...

Kuverte obično dolaze na red kod otpreme proizvoda, slanja pisama ili obavijesti. Njihova zadaća je možda jednostavna, no zato njihov odabir može biti nešto teži. Kako odabrati pravu? Na tržištu je nekoliko standardnih tipova, među kojima su podstavljeni modeli najpopularniji izbor za uredsko poslovanje. Osim što omogućuju uredno pakiranje, također pružaju i zaštitu predmeta prilikom dostave. U ovu svrhu se često koristi i kartonska verzija, dok su papirnate nešto lakše, finije teksture te dostupne u različitim bojama, stoga su primjerenije za slanje poslovne i druge korespondencije. Kod nas potražite kuverte svih dimenzija i oblika – od podstavljenih s mjehurićima u svim mogućim veličinama, kartonskih, samoljepivih i sa zaštitnim vrećicama, koje mogu podnijeti slanje više dokumenata odjednom, do manjih papirnatih formata poput amerikanki, koje su idealne za pisma. Imamo ogroman izbor kuverti u prodaji po vrlo pristupačnim cijenama, stoga smo uvjereni da ćete pronaći model za vašu konkretnu namjenu.

Više

Kuverte Ima 54 proizvoda.

Podkategorije

 • Kuverte s jastučićima

  Kuverte s jastučićima sadrže podstavu od natrona, kojom se umanjuje mogućnost oštećenja zapakiranih predmeta. Budući da jastučići pružaju mekanu podstavu, koja izolira umetnute dokumente ili predmete od vanjskog kontakta, predstavljaju idealnu zaštitu kod slanja pošiljki, koje imaju uvećanu vrijednost. Nudimo mogućnost odabira kuverti s mjehurićima svih veličina, od formata cd-a pa sve do velikih dimenzija, kojima se istovremeno može obuhvatiti više dokumenata. Dostupne su u zlatnožutoj ili bijeloj boji te sadrže samoljepljive silikonske trake, uz koje je gornji otvor na kuverti prilikom slanja optimalno pričvršćen. Kuverte s podstavom možete birati pojedinačno po vrlo povoljnim cijenama, a ukoliko vam je potrebna veća količina kuverti istog formata, preporučamo odabir kompleta koji sadrže 50 ili 100 komada kuverti, čime ćete ostvariti dodatne uštede pri opremanju vašeg poslovanja uredskom opremom.

 • Bijele kuverte

  Bijele kuverte su čest izbor za otpremu poslovne korespondencije u uredskom poslovanju. Jednostavnog i elegantnog izgleda, ujedno su dovoljno pregledne za zapise o primatelju i pošiljatelju. Osim što podatke možete ručno zapisati, također možete dodati i naljepnice s podacima na svoja poslovna pisma. Ukoliko šaljete obavijesti ili fakture svojim klijentima, za to će najbolje odgovarati dimenzije kuverte amerikanke, koja je prilagođena slanju papira veličine dopisnice ili presavinutog A4 papira. Također ima mali prozirni otvor odnosno tzv. prozorčić na gornjem rubu kuverte, što omogućava da je primatelj vidljiv na umetnutom papiru, stoga na samu kuvertu nije potrebno dopisivati primatelja. Osim kuverti predviđenih za slanje korespondencije, imamo velik izbor kuverti svih vrsta, od najjednostavnijih na stražnji preklop do podstavljenih zaštitnih kuverti bijele boje u svim mogućim veličinama. Za koju god namjenu trebali kuverte, gotovo svi modeli su raspoloživi u bijeloj boji za klasičan i nenametljiv izgled.

 • Smeđe kuverte

  Kuverte su neophodna oprema za pakiranje raznih dopisa, poslovne korespondencije ili jednostavno praktične pohrane manjih predmeta. Ukoliko želite napisati poslovno pismo ili izdati fakturu klijentu, odlično rješenje su mali formati u bijeloj boji, u koje se vaš dopis može presavinuti. Za više dokumenata, koje planirate slati poštom, najbolji izbor su smeđe kuverte A5 ili A4 formata, koje su idealne za adresiranje ugovora, narudžbenica i slično. U određenim prigodama mogu se koristiti i one u intenzivnim bojama sa sjajnom površinom, što vašoj pošiljci daje dozu elegancije. Imamo kuverte dimenzija od najmanjih, predviđenih za kuvertiranje razglednica, pa sve do formata poput 23x23 cm, koji mogu poslužiti za dostavu knjiga, kataloga, nacrta te raznih drugih materijala. Pritom možete birati one s prozorčićem ili bez, sa samoljepljivom trakom ili bez nje, a također su vam na raspolaganju različiti materijali kao i širine dna.

 • Kuverte u boji

  Kvalitetne kuverte u boji raznih dimenzija za sve vaše potrebe.

 • Proširene kuverte

  Kuverte za slanje pošte dolaze u nekoliko osnovnih izvedbi. Osim što se u pravilu pojavljuju u bijeloj ili smeđoj boji, prisutne su u nekoliko standardnih veličina. Najčešće su po širini prilagođene formatima papira, stoga njihove različite dimenzije zadržavaju slične omjere u unutrašnjosti. No što kada raspolažete s većim količinama papira, ili u pošiljku trebate priložiti predmet ili predmete, poput kataloga s većim brojem stranica, koji zahtijevaju više prostora u širinu? Rješenje su proširene kuverte, koje pošiljci ostavljaju dovoljno prostora i time sprječavaju gužvanje i trganje u transportu. Kod nas ih možete nabaviti s klasičnim zatvaranjem ili sa zatvaranjem na ljepljivu traku, a ukoliko trebate više primjeraka, odaberite pakiranje od 500 komada i ostvarite osjetnu uštedu po komadu kuverte.

 • Kuverte kvadratne

  Kvadratne kuverte iz naše ponude dobar su izbor za slanje različitih pozivnica, obavijesti, cd-a i sličnih predmeta – njihov format u pravilu je prilagođen jezgrovitim porukama. U ponudi imamo odličan asortiman kvadratno oblikovanih bijelih kuverti različitih dimenzija – kod nas možete naći sve formate od 13x13 pa do 23x23. Osim veličine kuverte, također možete birati i gramažu od 80, 90 ili 100 grama, kao i obično ili silikonsko lijepljenje. Prema vašim potrebama, moguće je birati pojedinačne kuverte kao i manja ili veća pakiranja. Ukoliko vam je potrebna veća količina kuverti, preporučamo pakiranje od 500 komada, uz koje ostvarujete maksimalnu uštedu po pojedinoj kuverti. Nabavite naše kuverte kvadratnog oblika za ured ili dom po izuzetno povoljnim cijenama.

 • Kuverte Eco saće
po stranici
Prikazuje 1 - 12 of 54 stavki
Prikazuje 1 - 12 of 54 stavki