Ladice, ladice za spise

Informacije

Promocije

Ladice, ladice za spise
Ladice, ladice za spise

Ladice su pravi pomoćnici u održavanju reda u pisarni ili kod kuće. Može se upotrebiti samo jedna, a mogu se preprosto sastavljati tako, da se ladice u visinu stavljaju jedna na drugu. Ladice za spise su zatvorene s tri strane, da papiri ne mogu ispasti, a s prednje se umetaju u ladice spisi i drugi materijal, koji je uvijek pri ruci. Za svakodn...

Ladice su pravi pomoćnici u održavanju reda u pisarni ili kod kuće. Može se upotrebiti samo jedna, a mogu se preprosto sastavljati tako, da se ladice u visinu stavljaju jedna na drugu. Ladice za spise su zatvorene s tri strane, da papiri ne mogu ispasti, a s prednje se umetaju u ladice spisi i drugi materijal, koji je uvijek pri ruci. Za svakodnevno arhiviranje su ladice za spise idealno rješenje. Plastične ladice  su raznobojne, lake i praktične za održavanje. Plastične ladice su različitih dimenzija, mogu biti tako širuke, da stavljamo spise drugog pored drugoga, ili posebno duboke, u njima se može pohraniti veća količina materijala. Postoje i posebni umetki za ladice za spise, s kojima se dubljina ladica dodatno poveća.   

Više

Ladice, ladice za spise Ima 6 proizvoda.

Podkategorije

  • Seti ladica

    Ladice su tako praktično rješenje za slaganje papira i spisa i za njihovo svakodnevno razvrstavanje, da se rijetko treba samo jedna. Zato je najbolje nabaviti set ladica, koje su kao mini regal za arhiviranje. U Biroteci imamo kvalitetne i zanimljive sete ladica raznih velićina, oblika i boja. Set ladica je iz kvalitetne plastike. Ladice u setu mogu biti zatvorene ili otvorene i u jednom setu ih može biti i do deset. Imamo set 3 zatvorenih ladica s ključem za važne dokumente, neke ladice su pogodne za ormar. Poseban je set drvenih ladic. Seti ladic djeluju vrlo profesionalno i su pravi ukras svakog ureda. 

  • Ladice

    Ladice unose u urede i druge prostore red, papiri, materijali i spisi ne leže rastroseni naokolo, nego su pohranjeni i razvrstani, tako da se ih može brzo naći. S tim nam ladice za spise uštede vrijeme a pored toga uredu davaju profesionalan izgled. Posebno lijepo i profesionalno izgleda komplet ladica iz kvalitetnog materijala i u lijepi boji, kakve nudimo u Biroteci. U ponudi je elegantan komplet od dvije ili pet ladica sive boje iz kvalitetne plastike s obojenim prorezima različitih boja, što se može koristiti kao znak za različite sadržaje spisa u pojedinačnoj ladici. Drugi zanimljiv komplet ladica za spise je izrađen od kovinskog stalka, u kojeg se stavljaju ladice za spise iz kovinske mreže.    

  • Držači časopisa /...

    Stalci za kataloge ili časopise su vrlo jednostavan, praktičan i koristan dio opreme u uredima i kod kuće. Zašto bi hrpe kataloga i časopisa ležale naokolo, ako mogu biti pohranjene u simpatičnim i stabilnim stalcima. Stalci za kataloge ili za časopise mogu stajati posebno, a mogu se pohraniti u ormarima. Stalak za časopise ima utor, da se ga može lakše izvuči, a na pozadini držač oznake, da se na nju zapiše, kakav sadržaj se nalazi u stalku. Kutija za časopise je malo većih dimenzija, a i kutije i stalci su izrađeni iz kvalitetne plastike i u raznim bojama, da ih možemo kombinirati s drugom opremom. Vrlo elegantni su stalci za kataloge ili časopise iz kovinkog okvira i kovinske mrežice, koje držimo poleg ostalih u Biroteki

Prikazuje 1 - 6 of 6 stavki
Prikazuje 1 - 6 of 6 stavki