Ploče i pribor

Informacije

Promocije

Ploče i pribor
Ploče i pribor

Magnetne ploče iz našeg bogatog asortimana uredske opreme predstavljaju još jedan korisni dodatak kojeg možete odabrati za vaš ured. Riječ je o bijelim pločama za korištenje whiteboard markera – njime pišemo po magnetnoj površini, koja omogućuje podjednako lako pisanje i brisanje sadržaja. Njihova stražnja strana je posebno podstavljena, kako bi...

Magnetne ploče iz našeg bogatog asortimana uredske opreme predstavljaju još jedan korisni dodatak kojeg možete odabrati za vaš ured. Riječ je o bijelim pločama za korištenje whiteboard markera – njime pišemo po magnetnoj površini, koja omogućuje podjednako lako pisanje i brisanje sadržaja. Njihova stražnja strana je posebno podstavljena, kako bi se izbjeglo isijavanje površine, a obrub je izrađen od aluminija ili plastike. U ponudi imamo memo-ploče raznih veličina i oblika za bolju organizaciju vašeg poslovanja i poslovne prezentacije za vaše kolege i partnere. Nudimo još i pluto te oglasne ploče različitih dimenzija. Sve navedene ploče su svojevrstan info punkt i odličan  podsjetnik za svakodnevne obveze, a mogu se, osim u poslovnom prostoru, učinkovito koristiti i u vašem kućanstvu.

Više

Ploče i pribor Ima 9 proizvoda.

Podkategorije

  • Ploče

    Magnetne ploče za zid će biti od velike pomoći u svakodnevnom poslovanju vaše tvrtke. U ponudi imamo memo ploče u bijeloj te u drugim bojama, koje će se odlično uklopiti u interijer vašeg poslovnog prostora. Magnetna površina može biti uokvirena aluminijskim ili plastičnim obrubom, a sve dolaze u kompletu s priborom za montažu na zid, koji je jednostavan za korištenje i omogućuje vrhunsko prianjanje uz površinu. Uz magnetne nudimo i pluto ploče s aluminijskim obrubom, koje su jedna od najpopularnijih podloga za zidne novine, kao i klasične ploče za pisanje kredom. Sve ploče iz našeg širokog prodajnog asortimana izrađene su od prvoklasnih materijala, a osim za ured mogu se koristiti i u vašem domu.

  • Pribor

    Pribor za ploče neophodan je kako bi mogli pisati i brisati sadržaje s ploča prema potrebi. Osim pribora, koji dolazi u kompletu s našim zidnim pločama, poput markera ili čavlića, imamo raznu drugu opremu. Opremite vaše pluto, staklene i bijele ploče priborom koji će osigurati kvalitetno poslovanje vašeg ureda, autoškole ili škole stranih jezika, i u svakom trenutku pišite s lakoćom i bez zadržavanja.  Na raspolaganju su vam blokovi za ploču te razni organizatori. Također možete pojedinačno nabaviti markere u boji, magnetne čavliće ili pribadače ovisno o vrsti ploče koju koristite. Najpovoljniju kupnju ostvariti ćete putem odabira iz online kataloga, gdje je predstavljen naš kompletan asortiman pribora i dodatne opreme za sve vrste ploča.

Prikazuje 1 - 9 of 9 stavki
Prikazuje 1 - 9 of 9 stavki