Fotokopirni papir

Informacije

Promocije

Fotokopirni papir
Fotokopirni papir

Fotokopirni papir je jedan od must-have artikala za praktički svaku uredsku djelatnost. Bez obzira na to imate li fotokopirne strojeve ili ne, obujam fotokopiranja će vjerojatno biti takav, da ćete se trebati opremiti vlastitim papirom. Fotokopiranje nije jedino za što ga možete upotrijebiti, jer će podjednako dobro poslužiti i za print, kao i z...

Fotokopirni papir je jedan od must-have artikala za praktički svaku uredsku djelatnost. Bez obzira na to imate li fotokopirne strojeve ili ne, obujam fotokopiranja će vjerojatno biti takav, da ćete se trebati opremiti vlastitim papirom. Fotokopiranje nije jedino za što ga možete upotrijebiti, jer će podjednako dobro poslužiti i za print, kao i za određene skice i zabilješke. Ukoliko pak svojim pismenim materijalima želite dodati malo živosti, upotrijebite fotokopirni papir u boji – uz njega niti jedan tekst više nije dosadan. Konačno, kvaliteta vaših fotokopija uvelike će ovisiti o kvaliteti papira. Svjesni smo da je slaba preslika dokumenata, tekstova i slika noćna mora svakog ureda, kao i privatnog korisnika, stoga posebnu pažnju posvećujemo kvaliteti našeg papirnog materijala. Cijene fotokopirnog papira iz naše ponude su iznimno povoljne, što posebno dolazi do izražaja kod najvećih pakiranja.

Više

Fotokopirni papir Ima 4 proizvoda.

Podkategorije

  • Papir u boji

    Papir u boji odlična je opcija ukoliko svoje off-line materijale želite učiniti svježijima i zanimljivijima. Bilo da je riječ o čisto tekstualnim sadržajima, ili imate pisane materijale obogaćene određenim grafičkim rješenjima, boja papira funkcionirati će kao zanimljiva pozadina, koja daje novu dimenziju. Jedino na što trebate paziti je da boja bude kompatibilna sa sadržajem i da slova budu dovoljno čitka. Za kvalitetu printa ili fotokopije ne brinite – taj dio smo već riješili mi, jer smo u ponudu stavili visokokvalitetni papir, koji neće ostavljati mrlje i općenito smanjiti kvalitetu vašeg idejnog rješenja. Uz adekvatnu strojnu opremu, možete računati na to da ćete upotrebom našeg papirnog materijala dobiti isključivo najkvalitetnije plakate, flyere i brošure, bez nepotrebnog razmišljanja o stvarima tehničke prirode. Pretražite naš asortiman papira i osigurajte se opremom za poslovanje bez poteškoća.

  • Bijeli uredski papir

    Papir je među najužom poslovnom opremom, s kojom svaki ured mora računati. Bez obzira na činjenicu, da sve veći dio poslovanja funkcionira elektronskim putem, uredsko poslovanje podrazumijeva upotrebu papirnog materijala na dnevnoj bazi, bilo da je riječ o fotokopijama, računima ili dostavnicama. Za potrebe uredskog poslovanja najpogodniji je bijeli papir, koji je univerzalan, pregledan i ekonomičan. Podjednako dobro će poslužiti za kopiranje kao i printanje svih mogućih zapisa koje koristite u svom poslovanju. Imamo ogroman izbor uredskog papira u bijeloj boji – u našoj ponudi dostupne su vam različite gramaže i veličine s prilagođenom glatkoćom za uredsku upotrebu, što omogućuje jednostavno korištenje kod svih vrsta uređaja i načina rada. Naposljetku napomenimo vrlo povoljne cijene pojedinačnih artikala, čime će krajnja cijena narudžbe za vaš ured biti osjetno niža.

  • Višenamjenski papir

    Etikete su jedan od najčešćih rješenja kod označavanja proizvoda. Na njima je moguće ispisati podatke o robi, koji će pojednostavniti organizaciju kod slanja ili arhiviranja robe. Ovisno o namjeni, izrađene su od različitih materijala i dolaze u raznim oblicima – tako, primjerice, imamo one za vinske boce, koje se izrađuju od celuloze i mogu sadržavati razna grafička rješenja pa sve do jednostavnih plastificiranih, koje sadrže cijene i barkodove. Popularan izbor su i etikete za printanje, koje se mogu jednostavno otisnuti za kućnu upotrebu, u koliko god primjeraka želite odnosno koliko vam je potrebno. Naša ponuda sadrži univerzalna rješenja, koja imaju samoljepljivu traku i možete ih upotrijebiti za bilo koji artikl, kojeg želite označiti – na raspolaganju imamo više od šezdeset različitih dimenzija. Također nudimo i praktičan pribor za etiketiranje, koji je jednostavan za upotrebu i kojim ćete znatno ubrzati postupak.

Prikazuje 1 - 4 of 4 stavki
Prikazuje 1 - 4 of 4 stavki