Registratori

Informacije

Registratori
Registratori

Registratori su idealni za razvrstavanje i arhiviranje dokumenata i papira. Pomoću registratora dovodi se red u prikupljenu dokumentaciju. Nepogrešivi su kad je potrebno veću količinu dokumenata ne samo spremiti nego i strukturirati i sortirati. Pored toga, registratori su vrlo praktični i jednostavni za upotrebu, tako da se spremljeni dokumenti...

Registratori su idealni za razvrstavanje i arhiviranje dokumenata i papira. Pomoću registratora dovodi se red u prikupljenu dokumentaciju. Nepogrešivi su kad je potrebno veću količinu dokumenata ne samo spremiti nego i strukturirati i sortirati. Pored toga, registratori su vrlo praktični i jednostavni za upotrebu, tako da se spremljeni dokumenti mogu brzo pronaći. Registratori nude cjelokupno rješenje za spremanje dokumentacije stoga postoje registratori različitih dimenzija, materijala i oblika da se maksimalno prilagođavaju potrebama za efikasnu pohranu dokumenata. Dimenzije registratora bira se u ovisnosti od količine dokumenata. Tako oni mogu biti široki ili uski. Postoji i širok izbor pribora za registratore koji još dodatno pomaže kod kvalitetnog sortiranja i arhiviranja dokumentacije. Ako se arhiviraju osjetljivi dokumenti je najbolje odlučiti se za registratore s kutijom jer su tako bolje zaštiteni od prašine i ostalih vanjskih utjecaja. U Biroteki prodajemo registratore kvalitetnh materijala i obrade sa svim potrebnim priborom.   

Više

Registratori Ima 12 proizvoda.

Podkategorije

 • Samostojeći registratori

  Samostojeći registratori vrlo su praktični kad nemamo mnogo prostora za arhiviranje. To su registratori bez kutije i zauzimaju znatno manje prostora kao registratori s kutijom. Jednostavni su za upotrebu i vrlo pogodni za sistematizaciju dokumentacije. Samostojeći registratori su dostupni u boji po izboru. Registratori u boji dat će prostoru estetski izgled a mogu poslužiti i kao oznaka za različite kategorije dokumenata. Paleta boja samostojećih registratora je vrlo široka – od zelene, žute, crvene do plave, crne, krem, narančaste, purpurne. Samostojeći registratori mogu biti ili široki ili uski. Samostojeći registratori iz Biroteke odlične su izrade i ispunjavaju sve zahtjeve po kvalitetnom arhiviranju.   

 • Registratori s kutijom

  Registrator sa kutijom ima veliku prednost – izvrsno se ističe kod zaštite pohranjenih dokumenata. Kutija štiti dokumentaciju od vanjskih utjecaja, od svjetlosti, vlage i prašine, stoga je takav registrator pogodan i za osjetljive  dokumente. Registrator sa kutijom može biti širok ili uski i može se izabrati u jedni od vrlo lijepih boja, a neki samostojeći registratori može biti i šareni. Svi su ukras prostora. Registratori sa kutijom Birotehnike su kvalitetni. Neki su s mehanizmom, a materijal je kartonska ljepenka. Veličine su A4 i debljine 80 mm. Cijena registratora uvelike varira između različitih registratora, naime od oko 9 do 33 kuna.   

 • Pregrade i registri

  Optimalnu organizacija dokumenata u registratorima postiže se sa pregradnim registrima i pregradnim kartonima. Pregradne registre i pregradne kartone ulaže se na mjestima, gdje je potrebna još veća transparentnost. S njima razdvajamo pojedinačne skupine dokumenata i tako se mogu pojedini dokumenti još brže naći. Pregradni registri mogu biti iz sivog propilena, imaju univerzalne rupe i sa strane oznake za brojeve od 1 do 10, 15, 20 ili do 31 za dane u mjesecu. Sa strane mogu biti zapisana i imena za mjesece u ljetu. Pregradni kartoni za registratore imaju 11 univerzalnih rupa, po standardu EU, i perforaciju u različitim bojama.     

 • Pribor za registratore

  Da su registratori organizirani i prilagođeni svakome korisniku, postoji pribor za registratore. Sa njim može se dopuniti i poboljšati korisnost i upotrebljivost registratora. Mehanizam za registratore omogućuje jednostavno organizaciju dokumenata, izrađen je od polipropilena. Mehanizmi su u različitim bojama, da ih možemo kombinirati sa bojom registratora. Praktičan pribor za registratore su samoljepive trake sa univerzalnim rupama i samoljepivi mehanizam, koji omogućuje dodatno ulaganje dokumenata. Etikete za registratore su nepogrešive, bez njih se ne zna, kakva dokumentacija se pohranjuje u pojedinom registratoru, zato je uvijek dobro imati zalihu etiketa. Biroteka raspolaže sa kompletnim priborom za registratore. 

Prikazuje 1 - 12 of 12 stavki
Prikazuje 1 - 12 of 12 stavki