Ured

Informacije

Promocije

Ured
Ured

Uredski pribor je osnova za brz i nesmetan rad u uredima i mora biti zaposlenicima uvijek na dohvat ruke. Imamo vrlo širok odabir uredskog pribora i opreme za urede, jer je kod svakog rada potreban poseban pribor, da je sve uređeno, organizirano, da su dokumenti spremljeni. Nudimo sve za ured – od škara, skalpela, pomagala za čišćenje, da su mon...

Uredski pribor je osnova za brz i nesmetan rad u uredima i mora biti zaposlenicima uvijek na dohvat ruke. Imamo vrlo širok odabir uredskog pribora i opreme za urede, jer je kod svakog rada potreban poseban pribor, da je sve uređeno, organizirano, da su dokumenti spremljeni. Nudimo sve za ured – od škara, skalpela, pomagala za čišćenje, da su monitori i drugi pribor uvijek čisti, do klamerica in bušilica za papir (naša metalna bušilica može probušiti 150 listova odjednom), uvijek se trebaju spajalice i kvačice za papir, posudice za olovke i spajalice, stalci za listiće i još nebroj ostalog pribora.    

Više

Ured Ima 7 proizvoda.

Podkategorije

 • Škare i skalpeli

  Škare su osnovni uredski pribor, bez njih je nemoguće zamisliti rad u uredima, pa bi uvijek trebale biti pri ruci. Škare za papir iz širokog odabira Birotekine ponude su ugodne za upotrebu jer imaju ergonomski oblik ručke, koji je još obložen mekanom gumom. S takvim škarama može se dugo i sigurno rukovati pa su najbolji odabir za urede. Posebne ojačane škare su prikladne za vrlo precizno rezanje i s njima se mogu rezati različiti materijali: papir, PVC, karton, tekstil. Skalpel ima gumenu ili plastičnu ručku i u njoj oštricu i sustav za zaustavljanje oštrice. Skalpel reže precizno, vrlo ravnim rezom.  

 • Pomagala za čišćenje

  Monitori i ekrani računala, tableta, mobitela se brzo zaprljaju jer su stalno u upotrebi, ali naše kvalitetne maramice za čišćenje vrlo brzo rješavaju ovaj problem. Maramice za čišćenje naime u nekoliko poteza besprijekorno očiste ekrane i ostale staklene površine. Vlažne maramice za čišćenje su vrlo praktične i višenamjenske. S antistatičkim učinkom čiste bez svakog razmazivanja sve staklene površine na računalima, skenerima i drugim napravama. U ponudi su i  univerzalne maramice za čišćenje iz mikrovlakana, koje vrlo učinkovito otklanjaju tragove otisaka pa se mogu upotrebljavati za različite zaprljane površine – od naočala do zaslona računala, CD i DVD.

 • Korekturna sredstva

  Ko radi taj i griješi. Ali pogreške u pisanju se uopče ne primjećuju ako su prekrivene roler korekturom. Roler korektura je praktična i jednostavna za upotrebu, potpuno prekriva i nanošenje korekture je suho i može se na nju pisati bez ćekanja. Drugi oblik prekrivanja je sa korekturnim lakom, koji se nanosi četkom ili spužvicom na držalu; nanošenje je jednostavno ali prije pisanja treba je saćekati da se lak osuši. Najpreciznije se mogu raditi ispravci korektorom u olovci. U njom je tekućina za korekturu, koja odlično prekriva i brzo se suši. Sva korekturna sredstva u Biroteki su kvalitetna i lijepog dizajna.

 • Bušilice za papir i...

  U svakom uredu gdje arhiviraju i spremaju dokumente i papire u mape i registratore, ne mogu bez bušilice za papir. Biroteka ima u ponudi manje i snažnije bušilice za papir pa i električnu bušilicu i klamericu. Neke bušilice za papir imaju mogućnost podešavanja razmaka između rupa. Drugi način spremanja dokumenata da se ne izgube je spajanje klamericom. Veće klamerice mogu spojiti i više od 200 listova. Kod česte upotrebe koristno je nabaviti električnu klamaricu. Spajalice za klamericu su u različitim bojama, a postoji i klamerica bez upotrebe spajalica. Tapetarskom klamaricom spajamo tekstil, karton i foliju.

 • Gumene vezice

  Gumene vezice je uvijek dobro imati na zalihi jer su vrlo korisne i praktične svuda gdje je treba nešto spremiti, organizirati, pohraniti ili razvrstati. Upotreba gumenih vezica je vrlo široka – za upotrebu u uredima, kod kuće, kod različitih djelatnosti. Gumene vezice kod Biroteke su izrađene iz prirodnih materijala, dugo traju i ne istežu se. Su različitih veličina, širina i boja – ovisno od namjena upotrebe – i u različito velikim pakiranjima, od 100 grama do 1 kilograma. Biroteka omogućuje da odaberemo gumene vezice u embalaži po svom okusu – zapakirane su u vrečice, u lončiće ili u kutijice.  

 • Šiljila i gumice

  Ako kod svog rada ili kod učenja upotrebljavamo olovku, onda trebamo i gumicu za brisanje i šiljilo. Gumice za brisanje i šiljila iz Birotekine ponude su kvalitetna i lijepog dizajna, zanimljivih oblika i boja tako da so i ukras na stolu. Između gumica za brisanje su nešto posebno i istodobno vrlo praktične gumice u olovci. Pored standardnih šiljila nude se stolna šiljila, šiljila u kutijici i baterijska šiljila, zanimljivu za školsku djecu je šiljilo u obliku globusa. Biroteka misli i na okoliš: Greenlogic gumica za brisanje je bez PVC i kutijica šiljila je iz 54 % reciklirane PET plastike.

 • Spajalice i kvačice za...

  Spajalicama za papir vrlo jednostavno trajno ili privremeno spajamo i razvrstamo pojedine dokumente i papire da ih možemo brzo naći i da se ne izgube. Sličnu funkciju imaju preklopne kvačice za papir, samo da se one upotrebljavaju za spajanje veće količine dokumenata. Spajalice i kvačice za papir stoga ne smiju nedostajati ni na jednom uredskom stolu. Preklopne kvačice imaju ručku za lako otvaranje i zatvaranje kvačice. Biroteka ima u ponudi spajalice za papir različitih materijala, oblika, boja i veličina pa svako može odabrati spajalice prema svojim potrebama. Pored tih nudi i spajalice za zaštitne kuverte iz mesinga.

 • Posudice za olovke,...

  Posudice za spajalice, posudice za olovke i držač listića u uredima zaposlenicima uštede puno vrijemena. Spajalice, olovke i listići se kod rada uvijek trebaju i ako ih je treba svuda tražiti, se pri tom gubi dragocjeno vrijeme. Posudice za spajalice za papir s magnetnim rubom su vrlo praktične jer tako spajalice ostaju na mjestu. Lijepih su oblika pa dodaju uredskom stolu estetski izgled. Posudice za olovke su elegantnog dizajna, imaju protukliznu podlogu i su različitih veličina i boja, istotako i držači lističa. Biroteka tako omogućuje da svak prilagodi njihov izgled ostali opremi u uredu.

 • Ljepila, ljepljive...

  Ljepila i ljepljive trake iz bogatog Birotekinog asortimana su zbog visoke kvalitete, jednostavne upotrebe i čistog nanošenja odličan odabir za različite potrebe u školama, uredima ili kod kuće. Ljepilima se može lijepiti papir, karton, tkanina, pluta, metal, staklo, umjetni materijali i slično. Ljepila se međusobno razlikuju u načinu nanošenja na podlogu, tako postoje ljepilo u stiku, tekuće ljepilo, ljepilo u spreju, masa zaljepi-odljepi, pištolj za ljepljenje.   Ljepljive trake su nepogrešive i za lakšu upotrebu se stavljaju u posebne stalce za ljepljivu traku. Pored standardnih postoje nevidljiva ljepljiva traka pa odljepiva, koju se može lako ukloniti, dvostrana te ljepljiva traka za pakiranje.

 • Ostali sitni materijal
 • Pečati

  Upotreba pečata ubrzava i olakšava rad u uredima, trgovinama i drugdje. Pečati imaju već sastavljen određeni natpis i s lakoćom ga otisnemo koliko puta želimo. Datumar je pečat sa datumom, pored toga postoje još pečati s natpisima za trgovine i urede: potvrđeno, primljeno, plaćeno i slično. Profesionalni pečati omogućuju da sami sastavimo natpis prema svojim željama i potrebama, ali dužina natpisa je ograničena. Posebnim avtomatskim pečatom moguće je izraditi i okrugli natpis. Biroteka ima u svojoj ponudi pečate pouzdanih tvrtki Trodat i Colop i zamjenske jastučiće za pečate te boje za žigove - plavu, crvenu, crnu i ljubičastu.

Prikazuje 1 - 7 of 7 stavki
Prikazuje 1 - 7 of 7 stavki