Oprema

Informacije

Novi proizvodi

Promocije

Oprema
Oprema

Uredska oprema iz našeg kataloga predstavlja sve ono što je potrebno za nesmetano svakodnevno poslovanje, a kvalitetna oprema je između ostalog neophodna  za uspjeh svake  tvrtke. Osigurajte potrebne količine uredskog papira, faks rola, traka za kalkulatore i drugog potrošnog uredskog pribora. Osim opreme koja je primjerena za vaše uredsko poslo...

Uredska oprema iz našeg kataloga predstavlja sve ono što je potrebno za nesmetano svakodnevno poslovanje, a kvalitetna oprema je između ostalog neophodna  za uspjeh svake  tvrtke. Osigurajte potrebne količine uredskog papira, faks rola, traka za kalkulatore i drugog potrošnog uredskog pribora. Osim opreme koja je primjerena za vaše uredsko poslovanje odnosno prodaju, tu su i artikli poput kuverti ili pluto ploča, koji mogu biti jako praktični i za kućnu upotrebu. Također imamo i opremu za poslovanje u skladištima, veleprodajama i trgovinama, u što primjerice spadaju aparati za etiketiranje. Pregledajte našu bogatu ponudu uredskog materijala i odaberite sve što je potrebno za vašu djelatnost – od korektora do namještaja. Izaberite i naručite uredski pribor online  kako bi dodatno smanjili troškove kupnje odnosno ostvarili osjetne uštede pri kupovini potrebnog pribora.

Više

Oprema Ima 547 proizvoda.

Podkategorije

 • Ploče i pribor

  Magnetne ploče iz našeg bogatog asortimana uredske opreme predstavljaju još jedan korisni dodatak kojeg možete odabrati za vaš ured. Riječ je o bijelim pločama za korištenje whiteboard markera – njime pišemo po magnetnoj površini, koja omogućuje podjednako lako pisanje i brisanje sadržaja. Njihova stražnja strana je posebno podstavljena, kako bi se izbjeglo isijavanje površine, a obrub je izrađen od aluminija ili plastike. U ponudi imamo memo-ploče raznih veličina i oblika za bolju organizaciju vašeg poslovanja i poslovne prezentacije za vaše kolege i partnere. Nudimo još i pluto te oglasne ploče različitih dimenzija. Sve navedene ploče su svojevrstan info punkt i odličan  podsjetnik za svakodnevne obveze, a mogu se, osim u poslovnom prostoru, učinkovito koristiti i u vašem kućanstvu.

 • Košare za otpatke,...
 • Stalci za prospekte
 • Info kartice, piktogrami
 • Podloge za zaštitu poda

  Pod stolicama svih vrsta pod je izuzetno opterećen i podloge za stolice su neobhodne ako ga želimo zaštiti od ogrebotina i uništavanja. Posebno uredske stolice s kotačima, koje su vrlo praktične i udobne za rad, mogu bez podloge za zaštitu poda izazvati jače habanje. Podloge za stolice iz Biroteke su vrlo kvalitetne i su transparentne pa se može vidjeti kroz njih tekstura poda tako da ne smetaju i djeluju estetski. Stolica po podlogi za zaštitu poda lijepo klizi, bez ometanja, a istodobno podna podloga za stolice ostaje čvrsto na mjestu. Podloge za stolice mogu se s lakoćom čistiti i uvijek lijepo izgledaju. Naše podloge za zaštitu poda učinkovito štite vaš dragocjeni parket, pvc pod ili laminat i mogu se koristiti kod kuće ili u radnim prostorima.

 • Ostala oprema
 • Okviri i vitrine
 • Projekcijska platna
 • Naljepnice za obavijesti
 • Stalci i vješalice za...
 • Sustavi pregrada
 • Ugostiteljstvo
 • Stolne svjetiljke i...
 • Stalci za monitor

  Predstavljamo našu inovativnu liniju stalaka za monitore dizajniranih da vaš radni prostor učine učinkovitijim i bez nereda. Naši stalci opremljeni su nizom značajki koje će povećati vašu produktivnost i učiniti vaš radni dan ugodnijim.

  Naši stalci za monitor dolaze s bežičnim stanicami za punjenje koji vam omogućuju punjenje telefona ili drugih kompatibilnih uređaja bez kabela.

  Osim bežičnog punjenja, naši stalci također uključuju USB Hubove ili čvorišta koja vam omogućuju jednostavno povezivanje više uređaja s vašim računalom. Ova vam značajka omogućuje prijenos podataka i punjenje uređaja u isto vrijeme, što je čini izvrsnim rješenjem za užurbano radno okruženje.

  Za one koji koriste prijenosna računala kao primarni uređaj za rad, dizajnirali smo stalke koji pružaju udoban i ergonomski kut gledanja. Ova značajka smanjuje opterećenje na vašem vratu i ramenima, omogućujući vam da dulje radite bez nelagode, dok održava vaše prijenosno računalo hladnijim zahvaljujući boljem protoku zraka.

  Općenito, naši stalci za monitore obavezni su za svaki moderan radni prostor. S bežičnim punjenjem, USB čvorištima, stalcima za prijenosna računala i teleskopskim stalcima za prijenosna računala, naši su proizvodi osmišljeni da poboljšaju vaše radno iskustvo i očuvaju vaš radni prostor slobodnim od nereda. Birajte između mnogih stilova i veličina kako biste pronašli ono što savršeno odgovara vašem stolu.

po stranici
Prikazuje 1 - 12 of 547 stavki
Prikazuje 1 - 12 of 547 stavki