Oprema

Informacije

Promocije

Oprema
Oprema

Uredska oprema iz našeg kataloga predstavlja sve ono što je potrebno za nesmetano svakodnevno poslovanje, a kvalitetna oprema je između ostalog neophodna  za uspjeh svake  tvrtke. Osigurajte potrebne količine uredskog papira, faks rola, traka za kalkulatore i drugog potrošnog uredskog pribora. Osim opreme koja je primjerena za vaše uredsko poslo...

Uredska oprema iz našeg kataloga predstavlja sve ono što je potrebno za nesmetano svakodnevno poslovanje, a kvalitetna oprema je između ostalog neophodna  za uspjeh svake  tvrtke. Osigurajte potrebne količine uredskog papira, faks rola, traka za kalkulatore i drugog potrošnog uredskog pribora. Osim opreme koja je primjerena za vaše uredsko poslovanje odnosno prodaju, tu su i artikli poput kuverti ili pluto ploča, koji mogu biti jako praktični i za kućnu upotrebu. Također imamo i opremu za poslovanje u skladištima, veleprodajama i trgovinama, u što primjerice spadaju aparati za etiketiranje. Pregledajte našu bogatu ponudu uredskog materijala i odaberite sve što je potrebno za vašu djelatnost – od korektora do namještaja. Izaberite i naručite uredski pribor online  kako bi dodatno smanjili troškove kupnje odnosno ostvarili osjetne uštede pri kupovini potrebnog pribora.

Više

Oprema Ima 550 proizvoda.

Podkategorije

 • Ploče i pribor

  Magnetne ploče iz našeg bogatog asortimana uredske opreme predstavljaju još jedan korisni dodatak kojeg možete odabrati za vaš ured. Riječ je o bijelim pločama za korištenje whiteboard markera – njime pišemo po magnetnoj površini, koja omogućuje podjednako lako pisanje i brisanje sadržaja. Njihova stražnja strana je posebno podstavljena, kako bi se izbjeglo isijavanje površine, a obrub je izrađen od aluminija ili plastike. U ponudi imamo memo-ploče raznih veličina i oblika za bolju organizaciju vašeg poslovanja i poslovne prezentacije za vaše kolege i partnere. Nudimo još i pluto te oglasne ploče različitih dimenzija. Sve navedene ploče su svojevrstan info punkt i odličan  podsjetnik za svakodnevne obveze, a mogu se, osim u poslovnom prostoru, učinkovito koristiti i u vašem kućanstvu.

 • Košare za otpatke,...
 • Stalci za prospekte
 • Info kartice, piktogrami
 • Podloge za zaštitu poda

  Pod stolicama svih vrsta pod je izuzetno opterećen i podloge za stolice su neobhodne ako ga želimo zaštiti od ogrebotina i uništavanja. Posebno uredske stolice s kotačima, koje su vrlo praktične i udobne za rad, mogu bez podloge za zaštitu poda izazvati jače habanje. Podloge za stolice iz Biroteke su vrlo kvalitetne i su transparentne pa se može vidjeti kroz njih tekstura poda tako da ne smetaju i djeluju estetski. Stolica po podlogi za zaštitu poda lijepo klizi, bez ometanja, a istodobno podna podloga za stolice ostaje čvrsto na mjestu. Podloge za stolice mogu se s lakoćom čistiti i uvijek lijepo izgledaju. Naše podloge za zaštitu poda učinkovito štite vaš dragocjeni parket, pvc pod ili laminat i mogu se koristiti kod kuće ili u radnim prostorima.

 • Ostala oprema
 • Okviri i vitrine
 • Projekcijska platna
 • Naljepnice za obavijesti
 • Stalci i vješalice za...
 • Sustavi pregrada
 • Ugostiteljstvo
 • Stolne svjetiljke i...
po stranici
Prikazuje 1 - 12 of 550 stavki
Prikazuje 1 - 12 of 550 stavki