Školski program

Informacije

Novi proizvodi

Promocije

Školski program
Školski program

Školski pribor je za najmlađe presudan za uspješan rad i učenje u školi. Zbog toga nudimo pažljivo odbran i kvalitetan školski program, koji potiče kreativnost i pomaže djeci da napreduju. Naš školski program zaobuhvata sve za školu, kao što su ruksaci i školske torbe, pernice, školski novčanici, daske za crtanje i dodaci. Naš školski pribor je ...

Školski pribor je za najmlađe presudan za uspješan rad i učenje u školi. Zbog toga nudimo pažljivo odbran i kvalitetan školski program, koji potiče kreativnost i pomaže djeci da napreduju. Naš školski program zaobuhvata sve za školu, kao što su ruksaci i školske torbe, pernice, školski novčanici, daske za crtanje i dodaci. Naš školski pribor je tako lijep i stilski da će ga školska djeca htjeti po svaku cijenu i s njim rado korak po korak usvajati znanje!  

Više

Školski program Tu je 1 proizvod.

Podkategorije

  • Ruksaci i školske torbe

    Školska djeca moraju svaki dan u školu nositi hrpu školskog pribora, a da im to ne bi ugrozilo zdravlja kralježnice, potrebne su im odgovarajuće školske torbe i ruksaci. Naši ruksaci za školu su upravo zato ergonomski, a nudimo i školske torbe s kotačima. Izrađeni su iz vrlo kvalitetnog materijala, s puno dodataka i džepova, a pored toga imaju naše bogate kolekcije ruksaka za školu i školskih torbi vrlo popularne potiske, kao što su Frozen, Star Wars, Smiley i za najmlađe su tu crtani junaci, u koje će se djeca zaljubiti.   

  • Bilježnice i pribor
  • Pernice
  • Vrećice za papuče
  • Školski novčanici
  • Daske za crtanje i dodaci

    Daska za crtanje je sjajan alat za precizno tehničko crtanje u školi. Dodano joj je ravnalo i trokut ili pomično mjerilo. Za crtanje je obavezan komplet za tehničko crtanje s olovkama i pisaljkama s pigmentnom tintom. Da se daska za crtanje kod prenošenja ne ošteti, je idealno rješenje torba za dasku.

Prikazuje 1 - 1 1 stavku
Prikazuje 1 - 1 1 stavku