Kuverte s jastučićima

Informacije

Promocije

Kuverte s jastučićima
Kuverte s jastučićima

Kuverte s jastučićima sadrže podstavu od natrona, kojom se umanjuje mogućnost oštećenja zapakiranih predmeta. Budući da jastučići pružaju mekanu podstavu, koja izolira umetnute dokumente ili predmete od vanjskog kontakta, predstavljaju idealnu zaštitu kod slanja pošiljki, koje imaju uvećanu vrijednost. Nudimo mogućnost odabira kuverti s mjehurić...

Kuverte s jastučićima sadrže podstavu od natrona, kojom se umanjuje mogućnost oštećenja zapakiranih predmeta. Budući da jastučići pružaju mekanu podstavu, koja izolira umetnute dokumente ili predmete od vanjskog kontakta, predstavljaju idealnu zaštitu kod slanja pošiljki, koje imaju uvećanu vrijednost. Nudimo mogućnost odabira kuverti s mjehurićima svih veličina, od formata cd-a pa sve do velikih dimenzija, kojima se istovremeno može obuhvatiti više dokumenata. Dostupne su u zlatnožutoj ili bijeloj boji te sadrže samoljepljive silikonske trake, uz koje je gornji otvor na kuverti prilikom slanja optimalno pričvršćen. Kuverte s podstavom možete birati pojedinačno po vrlo povoljnim cijenama, a ukoliko vam je potrebna veća količina kuverti istog formata, preporučamo odabir kompleta koji sadrže 50 ili 100 komada kuverti, čime ćete ostvariti dodatne uštede pri opremanju vašeg poslovanja uredskom opremom.

Više

Kuverte s jastučićima Ima 36 proizvoda.

Podkategorije

  • Žute kuverte s...

    Kuverte s jastučićima su rješenje kada treba poslati dokumente ili predmete, koji bi se u transportu mogli oštetiti. Ove kuverte su iznutra podstavljene memorijskom pjenom, kojom se dobiva sloj izolacije između papira i zapakiranog predmeta. Zračni jastučići amortiziraju udarce u transportu i omogućuju da predmet stigne na odredište neoštećen. Kod nas možete pronaći podstavljene kuverte u svim mogućim dimenzijama. Najraznovrsnija ponuda formata je kod samoljepivih žutih kuverti sa zračnim jastučićima, koje možete iskoristiti za sve od pakiranja cd-a do uokvirenih slika. Uzmite neku od naših podstavljenih kuverti zlatnožute boje sa silikonskim lijepljenjem, koja odgovara veličini vašeg predmeta – potrebno je samo uzeti u obzir, da je vanjska dimenzija kuverte veća od unutarnjeg prostora, stoga smo ih poredali po veličini zapremnine kako bi stekli predodžbu, koliki je iskoristivi prostor. Napomenimo još da imamo iznimno povoljne cijene za sve moguće dimenzije, stoga ih iskoristite za kupovinu vaših uredskih zaliha.

  • Bijele kuverte s...

    Kuverte s jastučićima koriste se pri isporuci predmeta odnosno dokumenata koje želimo što bolje očuvati, a koji bi se pri transportu mogli oštetiti. Zračni jastučići, koji imaju ulogu podstave, čuvaju pošiljku od površinskog kontakta s drugim predmetima pa se tako izbjegavaju oštećenja pri otpremi većih količina pošiljaka, koje međusobno dolaze u kontakt. U ovu svrhu su vam, uz standardne zlatnožute, na raspolaganju i podstavljene bijele kuverte vanjskih dimenzija od 100x165 pa sve do 370x480. Pojedine veličine u našem webshopu raspoređene su prema veličini zapremnine kako biste se mogli bolje orijentirati pri odabiru kuverte za veličinu vaših predmeta. Ukoliko nastojite opremiti svoj ured kuvertama, preporučamo vam kupovinu paketa s podstavljenim kuvertama u varijantama od 50 ili 100 komada, koja će vam omogućiti maksimalne uštede na pojedinačnoj kuverti, kao i optimalnu zaštitu vaših dokumenata pri svakoj pošiljci.

  • Kuverte s jastučićima...
po stranici
Prikazuje 1 - 12 of 36 stavki
Prikazuje 1 - 12 of 36 stavki