Pribor

Informacije

Promocije

Pribor
Pribor

Pribor za ploče neophodan je kako bi mogli pisati i brisati sadržaje s ploča prema potrebi. Osim pribora, koji dolazi u kompletu s našim zidnim pločama, poput markera ili čavlića, imamo raznu drugu opremu. Opremite vaše pluto, staklene i bijele ploče priborom koji će osigurati kvalitetno poslovanje vašeg ureda, autoškole ili škole stranih jezika...

Pribor za ploče neophodan je kako bi mogli pisati i brisati sadržaje s ploča prema potrebi. Osim pribora, koji dolazi u kompletu s našim zidnim pločama, poput markera ili čavlića, imamo raznu drugu opremu. Opremite vaše pluto, staklene i bijele ploče priborom koji će osigurati kvalitetno poslovanje vašeg ureda, autoškole ili škole stranih jezika, i u svakom trenutku pišite s lakoćom i bez zadržavanja.  Na raspolaganju su vam blokovi za ploču te razni organizatori. Također možete pojedinačno nabaviti markere u boji, magnetne čavliće ili pribadače ovisno o vrsti ploče koju koristite. Najpovoljniju kupnju ostvariti ćete putem odabira iz online kataloga, gdje je predstavljen naš kompletan asortiman pribora i dodatne opreme za sve vrste ploča.

Više

Pribor Tu je 1 proizvod.

Podkategorije

 • Za pluto

  Čavlići su neizostavan pribor kada se koriste pluto ili oglasne ploče. Služe za pričvršćivanje raznih oglasa, obavijesti ili zapisa iz blok papira, zbog čega je riječ o opremi za svakodnevnu upotrebu. Kada želite pričvrstiti svoje zabilješke, upotrijebite čavliće za pluto ploču, koji su svojim dimenzijama prilagođeni bočnoj širini ploče.  Naša ponuda je izrađena iz kvalitetnih kovina, koje se neće savijati i trgati prilikom pričvršćivanja. Također raspolažemo pribadačama u boji, koje osim praktične odnosno uporabne funkcije imaju i ukrasnu funkciju. Pribadače šarenih vrhova stvaraju raznobojan izgled površine ploče, a raznim bojama možete i organizirati postavljeni sadržaj.

 • Za bijele, magnetne

  Pribor za bijele ploče je potreban za upotrebu raznih modela magnetnih ili staklenih ploča. Najosnovniji pribor su markeri, koji su potrebni za pisanje tekstova na površinu ploče. S obzirom da je bijela ploča izvrsna podloga za natpise raznih boja, odabirom različitih markera u boji moći ćete dodatno istaknuti važne dijelove teksta. Od pribora također imamo spužve kojima ćete lako pobrisati napisani tekst te magnetne čavliće, koji služe za fiksiranje papirnatih zabilješki na magnetnu površinu. Isto tako nudimo i blokove za zabilješke te raznu opremu za čišćenje, koja će vašoj bijeloj ploči dati svjež i nov izgled i nakon dužeg perioda korištenja.

 • Laserski pokazivači

  Laserski pokazivači, koji su vrlo praktičan pribor za vaše prezentacije i predavanja, postali su neophodna oprema za tvrtke koje imaju intenzivnu komunikaciju s klijentima i partnerima. Lagani za rukovanje te nude mogućnost pokazivanja pojedinih dijelova teksta ili nacrta na daljinu, tako da se ne morate približavati ploči. S laserskim pokazivačem za prezentacije možete osvijetliti pojedini dio sadržaja, tako da bude vidljiv svim sudionicima. Također postoji mogućnost daljinskog upravljanja i spajanja na računalo putem USB-a, što daje opciju navigiranja po vašim powerpoint prezentacijama uz pomoć pokazivača.  Naši pokazivači su modernog dizajna - imamo pokazivače renomiranih marki računalne opreme poput Kensigtona i Geniusa te Nobo-a i Dahle-a. Birajte između klasičnog izgleda upravljača i onog u obliku kemijske olovke – u ponudi imamo ove modele laserskih pokazivača po najnižim cijenama.

 • Za staklene

  Pribor za staklene ploče je sličan priboru za sve memo ili tzv. piši briši ploče. Zbog glatke površine moguće je koristiti markere u boji, kakve koristimo i kod drugih memo ploča.  Osim markera, za staklene ploče također možemo koristiti magnete za ploču, kojima je moguće pričvrstiti papir na njenu površinu. Uz pomoć markera i magneta za staklenu ploču možete savršeno organizirati sve svoje dnevne obveze i napraviti mali poslovni podsjetnik. Dodatna oprema za ovaj tip ploča je samoljepiva traka, kojom možete postaviti ploču na bilo koju ravnu lokaciju po vašem odabiru. Uz pribor za brisanje imat ćete uvijek savršeno čistu ploču, koju vam omogućuje njena staklena površina.

Prikazuje 1 - 1 1 stavku
Prikazuje 1 - 1 1 stavku