Ploče

Informacije

Promocije

Ploče
Ploče

Magnetne ploče za zid će biti od velike pomoći u svakodnevnom poslovanju vaše tvrtke. U ponudi imamo memo ploče u bijeloj te u drugim bojama, koje će se odlično uklopiti u interijer vašeg poslovnog prostora. Magnetna površina može biti uokvirena aluminijskim ili plastičnim obrubom, a sve dolaze u kompletu s priborom za montažu na zid, koji je je...

Magnetne ploče za zid će biti od velike pomoći u svakodnevnom poslovanju vaše tvrtke. U ponudi imamo memo ploče u bijeloj te u drugim bojama, koje će se odlično uklopiti u interijer vašeg poslovnog prostora. Magnetna površina može biti uokvirena aluminijskim ili plastičnim obrubom, a sve dolaze u kompletu s priborom za montažu na zid, koji je jednostavan za korištenje i omogućuje vrhunsko prianjanje uz površinu. Uz magnetne nudimo i pluto ploče s aluminijskim obrubom, koje su jedna od najpopularnijih podloga za zidne novine, kao i klasične ploče za pisanje kredom. Sve ploče iz našeg širokog prodajnog asortimana izrađene su od prvoklasnih materijala, a osim za ured mogu se koristiti i u vašem domu.

Više

Ploče Ima 7 proizvoda.

Podkategorije

 • Pluto

  Pluto ploče su vrlo popularan odabir za plasiranje kratkih podsjetnika ili obavijesti, koje moraju biti vidljive i lako uočljive. Njihova jednostavnost omogućuje iznimno praktično korištenje – sve što je potrebno učiniti je pričvrstiti papirić za pluto čavlićem. Ponekad se pluto može koristiti i kao ljepljiva podloga, u slučaju da na ploču želimo postaviti samoljepljivi papir. Zidne pluto ploče većih dimenzija su osim toga pravi izbor za tematske zidne novine, jer osim što omogućuju dobru vidljivost, sadržaji se potrebi mogu lako zamjenjivati. Naše pluto ploče u prodaji dolaze s kvalitetnim aluminijskim obrubom, a dostupne su u tri standardne veličine. Pored priloženog pribora za instalaciju na zid, prilikom kupovine ploče na dar dobivate i pribor za označavanje odnosno pisanje i crtanje.

 • Magnetne

  Magnetne ploče imaju prianjajući površinski sloj, koji im omogućava da pisanje i brisanje bude krajnje jednostavno. Njihova aluminijska podloga sprječava da jednom napisani tekst  probije na drugu stranu, a također pomaže da se tekst napisan markerom ne upija ispod površinskog magnetnog sloja ploče. Magnetne ploče za crtanje omogućit će vam da svoje nacrte i ideje s lakoćom prezentirate na istoj površini, bez da bespotrebno gubite puno vremena na čišćenje površine ploče prije crtanja. Naše magnetne ploče za zid također možete koristiti za powerpoint prezentacije, jer je njihova bijela površina idealna podloga za slikovni prikaz u boji.

 • Kombinirane

  Ploče su bez obzira na sveopću digitalizaciju poslovanja i dalje izuzetno korisno i učinkovito sredstvo za razmjenu informacija. Upotrebljavaju se kao školski i uredski pribor, a također su praktične kao efektivni vizualni podsjetnik za prostore u vašem domu. U slučaju da želite podijeliti informaciju s većim brojem ljudi, poput slučajnih polaznika, tada je najbolja opcija oglasna ploča .Cjenovno povoljna, a opet razmjerno trajna, omogućuje vam da o željenoj temi obavijestite vrlo velike skupine, koje nije potrebno okupljati. Uz njihovu upotrebu možete biti sigurni, da se informacija o vašoj usluzi, proizvodu ili nečem sličnom prenijela brzo, povoljno i efikasno – samo trebate odabrati pravu lokaciju za postavljanje.

 • Samostojeće

  Ploče dolaze u raznim izvedbama – iako su one koje se montiraju na zid još uvijek najčešće viđena varijanta, samostojeće ploče su vrlo popularno rješenje zbog svoje praktičnosti i ekonomičnosti. Idealne su za organizaciju tečajeva, radionica, prezentacija i predavanja – možete ih smjestiti tamo, gdje očekujete polaznike, umjesto da se prilagođavate interijeru s fiksno montiranom pločom. S kotačima imate mogućnost još veće fleksibilnosti – primjerice, u slučaju da broj polaznika bude veći u jednoj grupi, jednostavno je možete premjestiti tamo, gdje am je trenutno potrebna. Sve navedene izvedbe su vam naravno dostupne po vrlo povoljnim cijenama, čime vas nastojimo potaknuti da se i dalje odlučujete za proizvode iz našeg uredskog asortimana.

 • Posebne

  Ploče su odlična radna površina za organizaciju predstojećih zadataka. Premda većina kalendara ima mogućnost upisivanja obveza po datumima, ploče s planerom nude daleko veće mogućnosti. Osim mjesečnog planera, na raspolaganju vam je i tjedni format, koji vam omogućuje da pišete i brišete svoje poslovne obaveze na tjednoj bazi. Pritom se možete poslužiti za brisanje ploče pjenom, koja omogućuje da je površina uvijek blistavo čista i bez tragova markera od prethodnih zapisa. Uz planere dobivate magnetnu površinu s aluminijskim obrubom te osnovni pribor – magnete, čavliće set markera i pribor za montažu na zid ili drugu fiksnu površinu. Ovisno o tome, da li je riječ o izvedbi za tjednu ili mjesečnu organizaciju, imamo dvije osnovne dimenzije, koje su dovoljno pregledne za zidnu upotrebu, a opet dovoljno kompaktne za staviti na uredski stol.

 • Ploče za pisanje kredom

  Ploče za pisanje kredom najčešće asociraju na razrednu nastavu, budući da se tradicionalno korite u školama, no ove ploče možete koristiti za razne namjene. Često se upotrebljavaju u ugostiteljskim objektima, gdje služe za ispisivanje menija ili ponude pića i slično. Vaša crna ploča za pisanje kredom može privući goste na meni dana, a dobro odabrana ploča može se savršeno uklopiti u interijer i stvoriti istovremeno ugodnu i modernu cjelinu. Na kraju, zašto ne biste koristili ove ploče za kućanstvo. Jednostavne su za korištenje, a poruke koje na njih ispišete će biti dobro vidljive. Kad više nema mjesta na površini ploče, jednostavno je prebrišite i napišite nove bilješke. Naše ploče u ovoj kategoriji su od kvalitetnog eko drva koje jamči dugovječnost, a također su obrubljene drvenim okvirom. Svoje kredne ploče možete objesiti na zid ili postaviti kao samostojeću, tako da ispisani sadržaj uvijek bude posjetiteljima na dohvat. 

 • Staklene

  Staklene ploče su najvjerojatnije najbolja moguća zamjena za klasične ploče za pisanje kredom. Staklene magnetne ploče u pravilu su istih karakteristika kao i magnetne memo ploče izrađene od plastike. Pisanje je krajnje jednostavno uz markere za bijelu ploču, a brisanje je omogućeno magnetnim spužvama, koje nije potrebno močiti. Površina im je izuzetno glatka, što povećava vidljivost teksta napisanog markerom. Ploče su uokvirene aluminijskim okvirom kao i naša preostala ponuda ploča (pluto, oglasne), a uz ploče dobivate pribor za postavljanje te pribor za pisanje i brisanje. Osim što su više nego praktične, staklene ploče za zid također mogu biti dekorativne zbog svojeg modernog dizajna, a posebno ukoliko im pridružite dizajnerski namještaj.

 • Naljepnice Piši briši

  Samoljepiva ploča odlično je rješenje kao priručna ploča, koju možemo instalirati na svaki zid. Odlično prijanja na bijele zidne površine, iako ih možemo koristiti i za glatke i ravne površine zidnih keramičkih pločica. Samoljepiva folija omogućuje brzu i jednostavnu aplikaciju ploče, koja će se zadržati na zidu koliko god je potrebno. Postoje dvije varijante – jedna ima samoljepivu stražnju stranu s prednjom stranom poput klasične ploče za pisanje kredom, a druga je ploča s folijom piši briši kao kod magnetnih ploča. Na ovaj način možete koristiti površine za pisanje u bilo kojem prostoru. Osim za praktičnu primjenu, iskoristite ove ploče kao dekor u vašem domu, jer će svojim izgledom dodatno poljepšati lijepo uređen prostor.

 • Ploče za obavijesti

  Ploče mogu biti ne samo raznih dimenzija i materijala, već i izvedbi ovisno o veličini grupe, koju nastojimo informirati. Kod manjih grupa polaznika ili u manjim radnim skupinama zidne ploče će dobro poslužiti svrsi, jer je na njih moguće zapisivati sadržaje te ih mijenjati u prisutnosti sudionika aktivnosti (predavanje, prezentacija i sl.). Ukoliko ploču trebate razmještati iz prostorije u prostoriju ili što više približiti sadržaje napisane na ploči vašim kolegama ili polaznicima, svakako razmislite o nabavci samostojeće ploče, koja nudi najbolju fleksibilnost. U slučaju da želite obavijestiti ciljnu skupinu o nekom događaju ili novitetu, najbolje rješenje će biti ploča za oglašavanje. Neovisno o terminu dolaska, oglasna ploča može omogućiti čitanje sadržaja prolaznicima, čime ćete osigurati da je vijest stigla do najvećeg mogućeg broja ljudi.

Prikazuje 1 - 7 of 7 stavki
Prikazuje 1 - 7 of 7 stavki