Ruksaci i školske torbe

Informacije

Promocije

Ruksaci i školske torbe
Ruksaci i školske torbe

Školska djeca moraju svaki dan u školu nositi hrpu školskog pribora, a da im to ne bi ugrozilo zdravlja kralježnice, potrebne su im odgovarajuće školske torbe i ruksaci. Naši ruksaci za školu su upravo zato ergonomski, a nudimo i školske torbe s kotačima. Izrađeni su iz vrlo kvalitetnog materijala, s puno dodataka i džepova, a pored toga imaju n...

Školska djeca moraju svaki dan u školu nositi hrpu školskog pribora, a da im to ne bi ugrozilo zdravlja kralježnice, potrebne su im odgovarajuće školske torbe i ruksaci. Naši ruksaci za školu su upravo zato ergonomski, a nudimo i školske torbe s kotačima. Izrađeni su iz vrlo kvalitetnog materijala, s puno dodataka i džepova, a pored toga imaju naše bogate kolekcije ruksaka za školu i školskih torbi vrlo popularne potiske, kao što su Frozen, Star Wars, Smiley i za najmlađe su tu crtani junaci, u koje će se djeca zaljubiti.   

Više

Ruksaci i školske torbe Ima 62 proizvoda.

Podkategorije

 • Kolekcija Street

  Školske torbe iz kolekcije Street su prvaci praktičnosti i kvalitete i izvanrednog dizajna. Ove školske torbe za srednju školu imaju više džepova i u njima mogu mladi pohraniti sve što im treba. Torbe s kotačima imaju i naramenice za nošenje na leđima. Cijene školskih torbi su snižene i tako još povoljnije.      

 • Kolekcija Street dječja

  U školske torbe kolekcije Street za djecu će se djeca zaljubit u trenu. Školske torbe za dječake oslikane su popularnim motivima brzih automobila, nogometaša i slično, a školske torbe za cure ukrašene su ljepim motivima cvijeća, leptirića, životinja i princesa. Neke su ergonomske i se brinu o zdravlju kralježnice u djece.

 • Kolekcija Liverpool
 • Kolekcija Smiley

  Školske torbe, koje su uvijek nasmijane zaista postoje! To su školske torbe za djecu kolekcije Smiley sa motivom smiješka. Imaju prozračan i podstavljen leđni dio za veći komfort, mekane podesive naramenice, džepove i dovoljno mjesta za školski pribor. Ove su školske torbe u akciji i snižene i do 18 posto.

 • Kolekcija Frozen

  Kolekcija školskih torbi Frozen će zadiviti posebno curice. To su prelijepe školske torbe u plavoj boji sa motivom princeze Else iz animiranog filma Snježno kraljevstvo. Ergonomski ruksak Frozen ima brojne prednosti: čuva kralježnicu zbog anatomski oblikovanog leđnog dijela, ima reflektirajuće dijelove za veću sigurnost, čvrsto EVA dno i nožice za stabilnost.   

 • Dječji i crtani junaci

  Djeci puno znači ako imaju svoje omiljene likove iz crtića uvijek kraj sebe, stoga su kod njih vrlo popularne školske torbe kolekcije Dječji i crtani junaci, posebne za dječake i posebne torbe za djevojčice. Za zdravlje djevojčica su dobrodošli ergonomski ruksaci Minnie Jeans, Minnie Pink, Popcorn Bear, Frozen i Tweety.

 • Kolekcija Star Wars

  Školske torbe Star Wars sa motivima iz poznate serije filmova će dječake, koji vole ove filmove, odmah privući. Pored lijepog dizajna ergonomski ruksak Star Wars podupire zdravlje kralježnice i ima brojne dodatke za veću sigurnost i komfort. Što bi dječaci mogli poželjeti više od svoje školske torbe?

po stranici
Prikazuje 1 - 12 of 62 stavki
Prikazuje 1 - 12 of 62 stavki