Naše se poduzeće već niz godina uspješno bavi prodajom, dostavom i distribucijom uredskoga materijala. Unatoč suočavanju s promjenama i poteškoćama, težimo ka tome da su naši kupci i poslovni partneri uvijek na prvome mjestu. Zalažemo se samo za najbolje, zato vam nudimo kvalitetne i upotrebljive artikle koji zadovoljavaju i vrlo različite želje.

Oslonite sena dragocjeno iskustvo koje je utemeljeno na dugogodišnjoj praksi i provjerenim dobavljačima. Vama i vašemu poduzeću nudimo bogat izbor kvalitetnih i jedinstvenih proizvoda, zato se uvjerite kako se s lijepim i upotrebljivim priborom zadaće obavljaju još lakše i brže.

Kod nas ćete dobiti sve na jednome mjestu: pouzdane i praktične ideje, ljubazno savjetovanje i dostavu robe do vaših vrata.

Prepoznatljivost poduzeća ostvarujemo komunikacijom između ponuđača i potrošača, a obostrano zadovoljstvo daje nam novu pokretačku snagu za buduće poslovanje.

Mogućnosti koje vam nudimo gotovo su neograničene, a ostvarujemo ih fleksibilnošću, dinamičnošću i inovativnim artiklima.

Trudimo se držati korak s vremenom i zadovoljiti i najspecifičnije potrebe te vas stoga pozivamo u naše poslovne prostore kako biste se i sami uvjerili u to.

Mjerilo našeg uspjeha jesu zadovoljne stranke, zato se nadamo da ćete se među njima prepoznati i vi.

Osobna iskaznica poduzeća:

Naziv i adresa poduzeća: 

Zrim-ko d. o. o., Uredski Material

Cesta dveh cesarjev 176

1000 Ljubljana

E-pošta: info@biroteka.hr

Web-stranica: www.biroteka.hr

Matični broj: 5294371

ID za PDV: SI13637169

Direktor: Marjan Petek