Ljepila, ljepljive trake i stalci

Informacije

Promocije

Ljepila, ljepljive trake i stalci
Ljepila, ljepljive trake i stalci

Ljepila i ljepljive trake iz bogatog Birotekinog asortimana su zbog visoke kvalitete, jednostavne upotrebe i čistog nanošenja odličan odabir za različite potrebe u školama, uredima ili kod kuće. Ljepilima se može lijepiti papir, karton, tkanina, pluta, metal, staklo, umjetni materijali i slično. Ljepila se međusobno razlikuju u načinu nanošenja ...

Ljepila i ljepljive trake iz bogatog Birotekinog asortimana su zbog visoke kvalitete, jednostavne upotrebe i čistog nanošenja odličan odabir za različite potrebe u školama, uredima ili kod kuće. Ljepilima se može lijepiti papir, karton, tkanina, pluta, metal, staklo, umjetni materijali i slično. Ljepila se međusobno razlikuju u načinu nanošenja na podlogu, tako postoje ljepilo u stiku, tekuće ljepilo, ljepilo u spreju, masa zaljepi-odljepi, pištolj za ljepljenje.   Ljepljive trake su nepogrešive i za lakšu upotrebu se stavljaju u posebne stalce za ljepljivu traku. Pored standardnih postoje nevidljiva ljepljiva traka pa odljepiva, koju se može lako ukloniti, dvostrana te ljepljiva traka za pakiranje.

Više

Ljepila, ljepljive trake i stalci Ima 5 proizvoda.

Podkategorije

  • Ljepila

    Ljepilo u stiku i tekuće ljepilo imaju – zbog različitog kemičnog sustava – različite sposobnosti lijepljenja. Ljepilo u stiku prikladno je za lijepljenje papira, izrađeno je na vodnoj osnovi i tako nije štetno za djecu, jednostavno je za nanošenje in nanos je čist. Tekuće ljepilo postoji u Birotekinoj ponudi u više variantama. Tako je moguće odabrati tekuće ljepilo za papir i karton u olovci s posebnim vrhom za tačno nanošenje. Tekuče bijelo ljepilo u bočici je primjereno za lijepljenje drva, plastike, papira, kartona. Univerzalno tekuće ljepilo ima poseban razmazivač za nanošenje i ljepi sve vrste prirodnih i brojne umjetne materijale.

  • Ljepljive trake

    Stalak za ljepljivu traku olakšava upotrebu ljepljivih traka, na njemu se ljepljiva traka lakše odmotava i na oštrici bez napora reže na dužinu, kakvu trebamo. Ljepljivu traku se jednostavno zamjeni sa novom. Stalak za ljepljivu traku ima na donji strani jastučiće protiv klizanja tako da i kod upotrebe ostaje na mjestu. Birotekini stalci za ljepljivu traku su kompaktni, izdržljivi i elegantnog dizajna. Za potrebe ručnog lijepljenja embalaže upotrebljava se aparat za ljepljivu traku. Ljepljiva traka se kod primjene aparata za ljepljivu traku reže avtomatsko, a posebni mehanizam drži i kontrolira ljepivu traku cijelo vrijeme napetu.

  • Stalci za ljepivu traku
Prikazuje 1 - 5 of 5 stavki
Prikazuje 1 - 5 of 5 stavki