Aparati i pomagala

Informacije

Promocije

Aparati i pomagala

Aparati i pomagala Tu je 1 proizvod.

Podkategorije

 • Plastifikatori i...

  Plastifikatori su primjerni za plastificiranje papira, dokumenata ili fotografija različitih dimenzija kod kuće ili u uredu i su jednostavni za upotrebu.  Plastifikatori za papir iz naše ponude se brzo zagrijavaju, pri tome se folija za plastificiranje ugrije i folija i papir se spajaju. Upotreba plastifikatora je sigurna.

 • Aparati za spiralni uvez

  Kad se trebaju pojedinačni dokumenti pohraniti zajedno i razvrstiti u smislenom slijedu, ih je najbolje pohraniti s uvezivanjem, što se ućini s aparatom za spiralno uvezivanje. Stroj za uvezivanje papira je namjenjem upotrebi kod kuće ili u uredima. Za domaću upotrebu su jednostavniji, za uredsku upotrebu su veći i moćniji, za uvezivanje do 450 listova s plastičnom ili žičanom spiralom. Uvezivanje dokumenata je popularan način za vezavu papira ili knjiga, jer je to jeftin a istodobno stabilan i trajan način vezanja dokumenata i drugog materijala.   

 • Aparati za toplinski uvez

  Aparati za toplinski uvez koriste za uvezivanje listova toplinom. Ovakav termo uvez odvija se u tri faze: listi se uvezivaju, na toplini stisnu i ohlade. To je kvalitetan, estetski, snažan uvez. Uređaji za termo uvezivanje su jednostavni za upotrebu i s njima brzo i bez problema uređujemo dokumente.   

 • Uništavači dokumenata

  Uništavač dokumenata treba biti u svakom uredu, da važne informacije o poslu, financama i drugim povjerljivim podacima o djelovanju tvrtke ne dođu u neprave ruke. I kod kuće imamo puno dokumenata, koje je bolje uništiti, da ne dođe do zlostavljanja. Dokumenti se u uništavač dokumenata ubacuju kroz prorez, uništavač ih isjecka na komadiće, koji padnu u posebnu vrećicu za uništivaće unutar aparata. Uništavači dokumenata su na kolicama, što je vrlo praktično. U radnom okolišu ne smetaju, jer motor radi vrlo tiho, a nakon 10 minuta neupotrebe prelazi u stanje mirovanja i nakon pola sata se isključi.

 • Rezači i giljotine

  Rezači papira su nepogrešivi za precizno rezanje papira, filma ili fotografija u uredima, foto studijima i raznim birojima. Postoje dvije vrste rezača papira: cirkularni rezač papira i giljotina za rezanje papira. Cirkularni rezač reže papir sa brušenim rotirajućim oštricama a transparentna preša drži papir na mjestu, da tokom rezanja ne klizi. Giljotina ima jednu veliku oštricu i reže papir, kartone i slično s povlačenjem oštrice prema dolje. Za još veću preciznost kod rezanja koristi se laserski rezač papira.        

 • Pisači

  Poznamo dvije vrste pisača. Pisači P-touch koriste trake P-touch za naljepnice izvrsne kvalitete, kojima električari i instalateri označuju kabele i koriste se za označavnje datoteka. Pisači naljepnica QL su povezivi sa računalom i imaju ugrađeni softver, a trebaju DK naljepnice i trake. Upotrebljavaju se u skladištima i raznim službama.  

Prikazuje 1 - 1 1 stavku
Prikazuje 1 - 1 1 stavku