SIGURNOST

Ponuđač koristi odgovarajuća tehnološka i organizacijska sredstva za zaštitu prijenosa i pohranu osobnih podataka i plaćanja. Ponuđač u tu svrhu koristi 128-bitni SSL-certifikat koji je izdala organizacija ovlaštena za to.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Ponuđač se obvezuje na trajnu zaštitu svih korisnikovih osobnih podataka. Ponuđač će osobne podatke koristiti isključivo za potrebe ispunjenja narudžbe (slanje informativne građe, ponuda, računa) i drugu potrebnu komunikaciju. Korisnikovi se podati ni u kojem slučaju neće proslijediti neovlaštenim osobama. Za zaštitu osobnih podataka također je odgovoran korisnik sam, i to tako da se pobrine za sigurnost svojega korisničkog imena i lozinke te osigura odgovarajuću programsku (antivirusnu) zaštitu svojega računala.

SIGURNOST DJECE

Reklamne poruke bit će jasno razlučene (uvažavajući dob) i jasno odvojene od igara i natjecanja. Svaka komunikacija namijenjena djeci bit će primjerena njihovoj dobi i neće se iskorištavati povjerenje djece, nedostatak iskustva ili osjećaj lojalnosti. Ponuđač ne smije primati narudžbe od nekoga za koga zna ili sumnja da je dijete, bez posjedovanja izričite dozvole njegovih roditelja ili staratelja te ne smije prihvaćati nikakve osobne podatke koji se odnose na djecu. Ponuđač također ne smije izdavati podatke zaprimljene od djece trećim osobama, s iznimkom roditelja, odnosno staratelja. Ponuđač ne smije nuditi slobodan pristup proizvodima ili uslugama koji su štetni za djecu.

ŠTO SU KOLAČIĆI I ZAŠTO SU POTREBNI?

Kolačić je kratak tekst koji web-stranica šalje tražilici prilikom vašega posjeta. Tako vas web-stranicaprepoznaje, zahvaljujući njima pamti podatke o vašemu posjetu i omogućuje vam prihvatljivu i jednostavnu internetsku uslugu. Zahvaljujući kolačićima prilagođujemo sadržaj na našoj web-stranici, pamtimo vaše preference i bilježimo posjet našoj internetskoj trgovini. Pretraživanje po našoj internetskoj trgovini jest ugodnije i brže, a prvenstveno učinkovitije zahvaljujući kolačićima.