Staklena magnetna ploča 40 x 60 cm

MGB4060W

Novi proizvod

MJERE I TEŽINE:
visina ploče = 40 cm,
širina ploče = 60 cm,
dubina ploče = 9 mm,
težina ploče = 2,8 kg.

Više detalja

NA ZALIHI - NABAVA: 2 dana

284,78 kn s PDV-om

Više informacija

Staklena magnetna ploča ima najbolju površinu za pisanje za brzo i lako brisanje višenamjenskih markera s magnetskom spužvom, a pogodan je i za upotrebu magneta za viseći papir, ali samo ako je dovoljno jak. Njegova prednost je neproblematična uporaba tekućih kreda markera. Na staklenim pločama drže se samo posebno jaki magneti (na primjer.: Power MAGNETS AM150).

Kaljeno staklo ima tvrdoću veću od 8H, što je znatno veće od bijelih magnetskih ploča s lakiranom površinom (4H), sa termičkom obradom stakla na 700 ° C i više. To čini pisanje i brisanje mnogo boljim od bilo kojeg drugog tipa ploče, a markeri ne ostavljaju traga nakon brisanja magnetskom spužvom. Kaljeno staklo ima veću stabilnost i otpornost na čeoni udar nego što je to uobičajeno, što je važno za transport i sigurnost (kaljeno staklo je 4 do 5 puta jače od običnog stakla). Na stražnju stranu je zalijepljen čelični lim radi pojačanja i mogućnosti korištenja magneta. Površina za pisanje od kaljenog stakla omogućava praktičnu, cjeloživotnu upotrebu. Montaža na zid pomoću 4 nosača! Ploča dolazi s aluminijskom policom od 30 cm i magnetskom spužvom za brisanje.

Površina za pisanje:
Dimenzija: 40 x 60 cm (visina x širina)
Kaljeno staklo na čeličnoj ploči, što ploču čini pogodnom i za korištenje magneta.

Za kuću, ured ili proizvodnju (veće temperature, prašina).Ploče dizajnirane su za unutranju upotrebu kako bi se postigla optimalna čitljivost teksta na srednjoj svjetlini. 

Njega:Nakon brisanja ne postoje tragovi markera na površini za pisanje. Višenamjenski markeri za brisanje brišu se suhom magnetskom spužvom, a kreda markeri sa mokrom krpom.Za čišćenje površine koristite samo sredstva za čišćenje stakla i krpu za kućanstvo. U slučaju ogrebotina, tinta se zalijepi za njih, što znači da je teško očistiti staklenu površinu, koja je kvalitativno na razini prozora automobila. 

Montaža:

Korak 1: Izbušite dvije rupe u zidu, umetnite zidne umetke. Vijak zategnite samo toliko, da je glava visoka 4 mm.
Korak 2: Pričvrstite ploču na stražnjoj strani glave vijka, u  tu svrhu nalaze se četriri identične točke sidrenja na ploči.
Položaj ploče na zidu može biti uspravan ili ležeči.

U kompletu dolazi:staklena magnetska ploča, aluminijska polica 20 cm, magnetska spužva, nosači, vijci i umeci za ugradnju na zid. Za suhozidne zidove potrebni su vam različiti zidni umeci koji smanjuju točkasti pritisak na (Knauf) zidu.

Jamstvo:
opće, 2 godine
funkcionalna 25 godina (na površini za pisanje)