Ploča 120 x 300 cm magnetna + Komplet Piši/Briši

W6912A

Novi proizvod

Piši-Briši® lakirana BIJELA magnetna PLOČA120 x 300 cm u aluminijskom okviru s aluminijskom policom veličine 30 cm.

Više detalja

NIJE NA ZALIHI - POZOVITE NAS

358,09 € s PDV-om

-10%

397,88 € s PDV-om

Više informacija

Uz to dobivate gratis poklon piši briši komplet (2 magnetića, markeri 4/1 i spužvica za ploču)

AluFrame bijela magnetna ploča registrirane robne marke Piši-Briši® ima lakiranu površinu za pisanje za brzo i jednostavno brisanje Piši-Briši markera magnetnom spužvicom, a omogućuje i učvršćivanje papira magnetima. Namijenjena je stabilnom postavljanju na zid, pričvršćivanjem aluminijskog okvira na 4 metalne konzole. 

Ako postoji potreba za mobilnom ili samostojećom pločom, može se za nju dodatno kupiti Stalak za ploče AluFrame (šifra artikla ST 120). 

Lakirana površina za pisanje omogućuje višegodišnju uporabu bez ikakvih problema uz redovitu njegu, ali s pažljivim odabirom sredstava za čišćenje. U kompletu s pločom dobiva se i pribor za postavljanje i aluminijska polica veličine 30, Piši-Briši markeri u 4 boje, magnetna spužvica za suho brisanje, sprej za čišćenje za potpunu bjelinu površine za pisanje i magneti za pričvršćivanje papirnatog materijala (količina, boja i veličina na slici su simbolični!)

NAZIV ARTIKLA:
 Piši-Briši® bijela magnetna ploča AluFrame 
ŠIFRA ARTIKLA:
 WH110AX 
POVRŠINA ZA PISANJE:
 dimenzije s okvirom 120 x 300 cm (visina x širina).
 Lakirana površina u bijeloj boji ,
 prikladna za uporabu magneta. 
NEGA:
 na površini za pisanje mogu nakon brisanja magnetnom spužvicom ostati tragovi Piši-Briši markera zbog prejakog pigmenta tinte nekih proizvođača i filca na magnetnoj spužvici koji ne upija dovoljno ili je zaprljan. Ponekad se problem javlja zbog zgusnute tinte u markeru (nepravilan položaj čuvanja).
 Sredstvo za čišćenje više puta raspršite po tankoj SPUŽVICI za posuđe (ako nemate drugo dovoljna je i obična voda) pa njome temeljito očistite površinu ploče za pisanje i osušite mekanim papirnatim ručnikom. Pritom pazite da sredstvo za čišćenje ne dođe u doticaj s očima
Za čišćenje površine za pisanje NEMOJTE upotrebljavati nikakva druga sredstva za čišćenje, razrjeđivača boje, papir od časopisa ili običan papir niti grube papirnate ručnike, jer se ploča može izgrebati i matirati do te mjere da se više neće moći normalno upotrebljavati. 
NAMJENA:
 za ŠKOLU, URED ili KOD KUĆE.
 Uporaba Piši-Briši markera za brzo i jednostavno (suho) brisanje magnetnom spužvicom,
 učvršćivanje papira na površinu za pisanje pomoću magneta.
 bijele ploče namijenjene su uporabi u zatvorenim prostorima zbog optimalne čitljivosti teksta pri srednjem osvjetljenju prostora. 
POSTAVLJANJE:
 1. korak: učvrstite konzole (4x) iz pribora zidne ploče, gornje konzole nemojte stegnuti potpuno do kraja,
 2. korak: ploču postavite na donje zidne konzole, prislonite na zid i gornje konzole potisnite prema dolje tako da sve četiri konzole čvrsto obuhvate aluminijski okvir ploče .
 Preporučujemo da radi veličine pozicija ploče na zidu bude vodoravna.
 Kod učvršćivanja na stalak ST 120, konzole i njihova uporaba isti su kao kod postavljanja na zid. 
SADRŽAJ KOMPLETA:
 bijela magnetna ploča, aluminijska polica veličine 30 cm, 6 konzola s vijcima i usadnicama („tiplima”) za postavljanje na zid, 4 Piši-Briši markera u crnoj, plavoj, crvenoj i zelenoj boji, magnetna spužvica s filcom, sredstvo za čišćenje u spreju za bijelu površinu za pisanje i magneti (količina, boja i veličina na slici su simbolični!)
DODATNO:
- mogućnost izrade laminacijske samoljepive folije s otiskom po želji kupca 

DIMENZIJE i TEŽINE:
 visina ploče zajedno s okvirom = 120 cm,
 širina ploče zajedno s okvirom = 300 cm,
 dubina okvira ploče = 17 mm (PVC kutna zaštita= 20 mm),
 težina ploče= 20,4 kg. 
JAMSTVO:
 opće 2. godine,
 na funkcioniranje 10 godina (funkcija Piši-Briši na površini za pisanje).