Marker Uni PC-3M POSCA, blistajući

Novi proizvod

-Širina traga: 0,9 - 1,3 mm

-Duljina ispisa: preko 230m

-Netoksičan i bez mirisa.

-Pišu po svim površinama i materijalima.

-Trajno na upijajućim površinama i nepostojano na neupijajućim površinama.

- Ukloniti toplom vodom.

Više detalja

NA ZALIHI - NABAVA: 2 dana

2,88 € s PDV-om

Više informacija

POSCA markeri su vrhunski markeri na bazi vode koji su potpuno neotrovni i bez mirisa, što znači da ih čak i djeca mogu koristiti bez brige za svoje zdravlje. Ovi su markeri popularni među umjetnicima, zanatlijama, pa čak i pčelarima koji ih koriste za označavanje pčelinjih matica.


POSCA markeri dostupni su u različitim debljinama vrhova i različitim veličinama udjela boje, što omogućuje stvaranje od tankih do širih poteza. Ovi markeri imaju visoku pokrivenost i otpornost na blijeđenje, dok se lako uklanjaju vodom. Zbog jake i žive pigmentne tinte možete pisati i slikati na svim vrstama materijala, čak i na potpuno crnim podlogama.

    


POSCA markeri izrađeni su od 41% reciklirane plastike, što je odlično za okoliš. Ovi markeri dizajnirani su tako da ne prodiru u papir, budući da uvijek ostaju na površini zbog posebne guste strukture premaza tinte. Rok trajanja počinje tek otvaranjem, što znači da se ne uništavaju niti suše prije upotrebe. Za potpunu funkcionalnost POSCA markera ključno je dobro ga protresti prije svake uporabe i nekoliko puta pritisnuti vrh olovke uz podlogu kako bi se napunila bojom prije prve uporabe.

   Ako želite stvarati bez ograničenja, POSCA markeri su pravi izbor za vas. Možete pisati na skicama ili crtežima, na robi ili fotografijama, jer za POSCO ne postoje granice. S POSCA markerima možete se izraziti na načine koje niste mogli zamisliti!

          


Markeri se skidaju s neupijajućih glatkih površina poput stakla, ploče, keramike, PVC-a, metala, balona... Uklanjaju se toplom vodom.

Markeri su trajni na upijajućim (poroznim) površinama kao što su papir, pluto, drvo i polistiren.