Akcija! Ruksak Round Expression Float

Ruksak Street EXPRESSION FLOATE

530230

Novi proizvod

- Jake, mekane i udobne naramenice čine ga iznimno ugodnim za nošenje.
- Dva bočna džepa.
- Podesiva traka za prsa.
- Unutarnji organizator za praktično spremanje.
- Pretinac za laptop.
- Reflektirajući dijelovi na naramenicama i na prednjoj strani torbe za bolju vidljivost na cesti.
- Materijal je 100% bez PVC-a.
- Dimenzije: 33x20x43 cm.

Više detalja

NA ZALIHI KOD DOBAVLJAČA – NABAVA 3 dana

34,93 € s PDV-om

-30%

49,90 € s PDV-om

Više informacija

Predstavljamo: Školsku torbu s Udobnošću, Izdržljivošću i Praktičnošću

Udobnost i Praktičnost za Svakodnevne Školske Potrebe

Predstavljamo vam školsku torbu, koja udružuje udobnost, izdržljivost i praktičnost. Ova torba je dizajnirana s naglaskom na udobno nošenje i jednostavno pohranjivanje vaših školskih potrepština.

Udobne i izdržljive naramenice za leđa i ramena

Podstavljeni zračni sustav leđa osigurava udobno nošenje torbe čak i tijekom dužih razdoblja. Taj sustav omogućava cirkulaciju zraka između leđa i torbe, čime se sprječava neugodno znojenje i održava svježina tijekom nošenja.

Jaki, mehki i udobni rameni remeni dizajnirani su za iznimno ugodno nošenje.

Praktičan Dizajn s Mnogo Mogućnosti Pohrane

Torba ima dva bočna džepa, koja vam omogućuju jednostavan pristup i pohranu manjih predmeta ili boce za vodu. Tako ćete uvijek imati hidracijsku tekućinu i druge potrebne predmete sa sobom.

Prilagodljiv Prsni Remen za Dodatnu Stabilnost

Prilagodljiv prsni remen omogućuje prilagodbu torbe vašem tijelu, čime se osigurava bolje prianjanje i stabilnost prilikom nošenja. To je posebno korisno ako imate teže terete u torbi ili se kretati po neravnom terenu.

Organizirano Pohranjivanje s Naglaskom na Detalje

Torba je opremljena s unutarnjim organizatorom, koji vam omogućava praktično pohranjivanje i organiziranje vaših školskih potrepština. Taj organizator će vam pomoći da zadržite red i brzo pronađete željene predmete.

Ugrađeni Pretinac za Prijenosno Računalo za Dodatnu Zaštitu

Ugrađeni pretinac za prijenosno računalo osigurava sigurno i zaštićeno pohranjivanje vašeg uređaja tijekom nošenja. Prijenosno računalo bit će zaštićeno od mogućih udaraca ili oštećenja, istovremeno vam omogućujući jednostavan pristup do njega.

Lako Nošenje s Velikom Ručkom na Vrhu

Izdržljiva i velika ručka na vrhu torbe olakšava nošenje kada ne želite koristiti remene. Ova ručka je dizajnirana za udobno držanje i osigurava stabilnost tijekom nošenja.

Vidljivost na Cesti s Reflektirajućim Dijelovima

Torba je opremljena s reflektirajućim dijelovima na remenima i prednjoj strani, koji povećavaju vašu vidljivost na cesti. To je posebno važno u lošim svjetlosnim uvjetima ili u prometnim situacijama, kada želite biti primijećeni.

Prostranost za Vaše Školske Potrebe

Torba ima dimenzije 33x20x43 cm, što osigurava prostranost za pohranu vaših školskih potrepština. Ova veličina je prikladna za osnovnoškolske i srednjoškolske potrebe, a omogućuje organiziranu i učinkovitu pohranu.

Udobno, Praktično i Sigurno

S školskom torbom koja udružuje udobnost, praktičnost i trajnost, bit ćete spremni za svakodnevne školske izazove. Ova torba omogućuje udobno nošenje, organiziranu pohranu i sigurnost na cesti. Bez obzira idete li u školu, knjižnicu ili na izlet, ova torba će biti pouzdan suputnik koji će se pobrinuti za vašu udobnost i praktičnost.

Pribor