Mape

Informacije

Mape
Mape

Mape su vrlo jednostavan i brz način za pohranu i zaštitu dokumenata. Mape su u izravnom kontaktu sa dokumentima stoga moraju biti od kvalitetnog materijala. Izrađene su iz kartona ili PVC. PVC mape imaju metalne kopče koje drže dokumente na mjestu, a kartonske mape metalni mehanizam ili elastični trak. Uložne mape imaju otvor na vrhu i prikladn...

Mape su vrlo jednostavan i brz način za pohranu i zaštitu dokumenata. Mape su u izravnom kontaktu sa dokumentima stoga moraju biti od kvalitetnog materijala. Izrađene su iz kartona ili PVC. PVC mape imaju metalne kopče koje drže dokumente na mjestu, a kartonske mape metalni mehanizam ili elastični trak. Uložne mape imaju otvor na vrhu i prikladne su za pohranu pojedinačnih dokumenata, koji se mogu nositi okolo a potom pohraniti u registratoru. Mape sa 2 ili 3 preklopa učinkovito štite dokumente od iskliznuća.Mape imaju zbog svoje praktičnosti, jednostavnosti i nizke cijene vrlo širok spektar upotrijebe pa stoga postoji mnogo vrsta mapa prema njihovoj svrhi i upotrijebi. Tako se pored omijenjenih PVC mapa i uložnih mapa koriste kartonske mape, mape s prstenima, posebne mape, među njima viseće mape, i mape za prezentaciju. Za kupnju mapa obratite se na Biroteku, izvrsno smo opskrbljeni mapama svih vrsta.        

Više

Mape  Ima 2 proizvoda.

Podkategorije

 • PVC mape

  Kod manjih projekata ili broja dokumenata su PVC mape idealno rješenje. PVC mape su lake i može se nositi sa sobom bez opterećenja. Naše PVC mape u Biroteci mogu biti transparentne ili u raznim bojama i nalaze se u različitim izvedbama. Transparentna PVC mapa za papire pogodna je za manji broj papira i ima patentne zatvarače u bojama, formata je A4 I A5. PVC mape u bojama s kopčom drže papire čvrsto na mjestu. PVC mape su još prezentacijske mape, mape s gumbom, prospekt mape s naslovnicom, mape s PVC ili metalnim mehanizmom, mape s klapnom, mape s patetntnim zatvaračem, mape kutije za veći broj papira.   

 • Uložne i preklopne mape

  Uložna mapa se ne otvara klasično na preklop, otvorena je samo s gornje strane, gdje ulagamo u nju materijale, koji niso probušeni. Uložna mapa je transparentna, tako da se odmah vidi, koji materijali su u njoj. Može imati pretince i klapu, ovakva je idealna za ulaganje u registratore. Uložna mapa dobije se u bojama i s prozorom. Mapa za dokumente je preklopna i je izrađena iz izdržljivog materijala, tako da su dokumenti dobro zaštiteni. Mapa za dokumente može biti u različitim lijepim bojama, L Clip favorit je transparentna, iz ove mape dokumenti neće ispasti, jer se u gornjem djelu zatvara kao da je u njoj magnet. Biroteka nudi pored navedenih još mape za odlaganje.  

 • Kartonske mape

  Kartonske mape djeluju profesionalno i u Biroteci ih nudimo u brojnih živopisnih bojama. Čvrste su i stabilne, tako da dokumente učinkovito štite od mehanićkih oštećenja, a istovremeno su kartonske mape osjetljive na vlago. Stoga su ove mape za dokumente prikladnije za reprezentativnu ulogu nego za skladištenje. Mogu imati klapnu i gumicu ili trak ili mehanizam, da je kartonska mapa za dokumente dobro zatvorena i prilikom nošenja okolo materijal iz nje ne ispadne.Nekoliko posebne su kartonske mape s polovičnom prednjom koricom i kopčom, u njima pohranjeni dokumenti moraju se bušiti. Po želji se može ove kartonske mape pohraniti u registratoru. Posebno pozoronost privlače naše mape za odlaganje dokumenata sa dizajnerskim fotografijama različitih motiva – od  grada do životinja.    

 • Mape s prstenima

  Mapa s prstenima može imati mehanizam s 4 ringa ili s 2 ringa, u koje se prilagaju materijali i dokumenti. Mapa s 4 ringa ima sva svojstva registratora. U njoj se u sporedbi s registratorom hrani manja količina dokumenata, a je zato lakša i lakše ju je nositi naokolo. Mapa s 2 ringa ima praktičan mehanizam, u kojeg možemo jednostavno ulagati pojedine papire i razvrstamo ih bilo kojim redosledom. Mapa s 2 ringa je laka i uska i može se nositi naokolo. Mape s prstenima u Biroteci su različitih živopisnih boja i iz izdržljivog materijala, neke su kaširane, tako da su dokumenti u njima savršeno zaštićeni.  

 • Posebne mape

  Mapa za dokumente mora biti čvrsta i mora se dobro zatvarati, da se važni dokumenti, koji se u njoj čuvaju, ne izgube. Biroteka ima u svom programu više mapa za dokumente. Jedna je mapa harmonika, veća mapa, sastavljena iz više pretinca, koji se otvaraju kao harmonika, ima čvrstu zatvaranje za sigurnost i zatvorena izgleda kao torba. Drugi tip je mapa harmonika za dokumente, koja ima 12 pretinca za dokumente i se zatvara s gumicom. Sličan sistem harmonike ima mapa za račune, samo da je manja. Mapa za račune dolazi u tri boje i ima elastični trak za zatvaranje, da svi računi ostaju na sigurnom. Praktične mape za dokumente su još viseće mape i projektne mape.

 • Mape za prezentacije

  Prezentacijska mapa mora biti praktična za nošenje s sobom, lijepog izgleda i mora omogućavati razvrstavanje različitih dokumenata. Biroteka ima u prodaji prezentacijske mape s 20 omotnicama, u svaku se može staviti svoj paket materijala, i mape, u koje se materijal pohrani u jednom paketu. Prezentacijska mapa je transparentna, da se odmah može vidjeti sadržaj, što je vrlo praktično, jer se tako može na prezentacijama brzo naći materijal i pretstaviti ga drugima, pa i klijenti mogu odmah vidjeti, o čemu se radi. Prezentacijska mapa s prednjim džepom nadopunjuje ove funkcije. U džep može se staviti slika, koja već sama za sebe govori o sadržaju prezentacije i pretstavlja tvrtku ili proizvod pa tako dopunjuje prezentacijski nastup.    

Prikazuje 1 - 2 of 2 stavki
Prikazuje 1 - 2 of 2 stavki