Kalkulatori

Informacije

Promocije

Kalkulatori
Kalkulatori

Kalkulatori su vrlo praktični i prikladni prenosivi uređaji za računanje matematičkih operacija. Imaju LCD zaslon i napajanje baterijom i solarnom baterijom. Jednostavniji imaju 8-znamenkasti, a napredniji 16-znamenkasti zaslon i u memoriji 99 koraka izračuna. Kalkulatori s trakom su idealni za urede, imaju 12 ili više mjesta na LCD ili fluoresc...

Kalkulatori su vrlo praktični i prikladni prenosivi uređaji za računanje matematičkih operacija. Imaju LCD zaslon i napajanje baterijom i solarnom baterijom. Jednostavniji imaju 8-znamenkasti, a napredniji 16-znamenkasti zaslon i u memoriji 99 koraka izračuna. Kalkulatori s trakom su idealni za urede, imaju 12 ili više mjesta na LCD ili fluorescentnom zaslonu, dvobojni ispis dvobojnom trakom, s njima se može računati konverziju valuta, poreze, popuste, naknade i slično. Tehnički kalkulatori su specializirani za matematične funkcije, na primjer trigonometrijske funkcije i izračunavanje racionalne jednačbe, i imaju 2-eksponencijalni prikaz. Džepni kalkulatori su manji i imaju osnovne funkcije.   

Više

Kalkulatori Nije pronađen niti jedan proizvod.

Podkategorije

 • Kalkulatori

  Kalkulatori su vrlo cijenjena pomoć kod rada ili studija, na mnogim radnim mjestima je rad bez njih nezamisliv, a njihova cijena je vrlo pristupačna i u Biroteki smo mnogim kalkulatorima još dodatno smanjili cijenu. Prodaja kalkulatora preko interneta je jednostavna, sigurna i ugodna.   

 • Kalkulatori s trakom

  Kalkulatori s trakom su prenosivi stolni kalkulatori za urede i razne financijske usluge, s kojima se računaju porezi, konverzija valuta, popusti i slično. Imaju 12- ili 14-znamenkasti zaslon, tipke za zaokruživanje, za poslovne kalkulacije,  poslovanje gotovinom, računanje konstantom i druge. Cijena je ugodna, od okolo 160 do okolo 1250 kuna.

 • Tehnički kalkulatori

  Tehnički kalkulator je pravi matematički genij, zna raditi više nego 400 funkcija. Ima LCD zaslon s 10 mjesta i 2-eksponencijalni prikaz, a neki imaju 4-linjski MultiView zaslon, 7 uspomena, algebarski unos podataka i jednu i dvodimenzionalnu statistiku. Ima automatsko isključivanje. U njegovom radnom polju su i trigonometrijske funkcije i kombinacije permutacije, integrali i diferencijali. Među tehničke kalkulatore pripadaju poslovna računala, kojima se računaju krediti, vremenska vrijednost i amortizacija i može se izraditi izračun profitabilnosti.   

 • Džepni kalkulatori

  Džepni kalkulator je manji i lakši, ima 8- ili 12-znamenkasti LCD zaslon i osnovne funkcije, kao što su kvadratne funkcije i procentualni račun. Imaju baterijsku napajanje, neki i solarnu. Džepni kalkulatori su različitih boja i imaju automatsku isključivanje. Cijena kalkulatora je pristupna za svakoga – od okolo 8 kuna.