Uništavači dokumenata

Informacije

 Uništavači dokumenata
Uništavači dokumenata

Uništavač dokumenata treba biti u svakom uredu, da važne informacije o poslu, financama i drugim povjerljivim podacima o djelovanju tvrtke ne dođu u neprave ruke. I kod kuće imamo puno dokumenata, koje je bolje uništiti, da ne dođe do zlostavljanja. Dokumenti se u uništavač dokumenata ubacuju kroz prorez, uništavač ih isjecka na komadiće, koji p...

Uništavač dokumenata treba biti u svakom uredu, da važne informacije o poslu, financama i drugim povjerljivim podacima o djelovanju tvrtke ne dođu u neprave ruke. I kod kuće imamo puno dokumenata, koje je bolje uništiti, da ne dođe do zlostavljanja. Dokumenti se u uništavač dokumenata ubacuju kroz prorez, uništavač ih isjecka na komadiće, koji padnu u posebnu vrećicu za uništivaće unutar aparata. Uništavači dokumenata su na kolicama, što je vrlo praktično. U radnom okolišu ne smetaju, jer motor radi vrlo tiho, a nakon 10 minuta neupotrebe prelazi u stanje mirovanja i nakon pola sata se isključi.

Više

Uništavači dokumenata Tu je 1 proizvod.

Podkategorije

  • Mali uništavači

    Uništavač papira nije idealno rješenje za uklanjanje povjerljivih dokumenata samo u uredima nego i kod kuće. Uredski uništavači papira su za kućnu upotrebu preveliki i neracionalni. Za upotrebu kod kuće su najbolji mali uništavači papira za jednostavnu i sigurnu upotrebu, koji ne trebaju uzdržavanja i uljenja.

  • Uredski uništavači

    Uredski uništavač papira spriječava nakupljanje papira u uredima. Snažnim motorom i visokim kapacitetom usitnjavanja brzo isjecka nepotreban otpadni papir. Usitnjen papir zauzima dosti manje prostora. Spajalice i klamerice ne treba ukloniti. Neki modeli odjelnog uništivača imaju tehnologijo avtomatskog uništavanja: do 130 papira se stavi u aparat, koji sam obavi posao. 

  • Pribor za uništavače

    Pribor za uništavače je nužan za održavanje i gladak rad uništavača papira. Podmazivanje je preporučljivo za bolji i dulji rad aparata. Specialnim uljem za uništavače papira se podmažu noževi. Neki modeli imaju mogućnost podmazivanja uljnim listovima. Praktične su vrećice za uništavače, u njima se sakuplja usitnjeni papir. 

Prikazuje 1 - 1 1 stavku
Prikazuje 1 - 1 1 stavku