Aparati za spiralni uvez

Informacije

Promocije

Aparati za spiralni uvez
Aparati za spiralni uvez

Kad se trebaju pojedinačni dokumenti pohraniti zajedno i razvrstiti u smislenom slijedu, ih je najbolje pohraniti s uvezivanjem, što se ućini s aparatom za spiralno uvezivanje. Stroj za uvezivanje papira je namjenjem upotrebi kod kuće ili u uredima. Za domaću upotrebu su jednostavniji, za uredsku upotrebu su veći i moćniji, za uvezivanje do 450 ...

Kad se trebaju pojedinačni dokumenti pohraniti zajedno i razvrstiti u smislenom slijedu, ih je najbolje pohraniti s uvezivanjem, što se ućini s aparatom za spiralno uvezivanje. Stroj za uvezivanje papira je namjenjem upotrebi kod kuće ili u uredima. Za domaću upotrebu su jednostavniji, za uredsku upotrebu su veći i moćniji, za uvezivanje do 450 listova s plastičnom ili žičanom spiralom. Uvezivanje dokumenata je popularan način za vezavu papira ili knjiga, jer je to jeftin a istodobno stabilan i trajan način vezanja dokumenata i drugog materijala.   

Više

Aparati za spiralni uvez Ima 3 proizvoda.

Podkategorije

  • Spirale

    Spirale za uvez se upotrebljavaju za uvez listova u aparatu za uvezivanje. Spirale se stave u probušenu stranu dokumenata i u aparatu čvrsto spoje. Na raspolaganju su spirale za uvez različitih velićina – za do 500 listova, materijala – PVC i žičane, boja i oblika – okrugle i ovalne.     

  • Folije i kartoni

    Folije za uvez i kartoni za uvez kod uvezivanja s aparatom s obje strane zaštite dokumente. Folije su na gornji stranu i su u više bojama i prozirne, da se odmah vidi sadržaj dokumenata. Karton na donji strani osigurava stabilnost i može biti u mat ili sjajni varianti ili reljefni.     

  • Aparati

    Stroj za uvez se upotrebljava za uvezivanje dokumenata i listova. U jednostavnijim strojevima za uvez se za uvezivanje koriste plastične spirale različitih dimenzija, a kvalitetniji strojevi su prilagođeni za uvezivanje s plastičnim i žičanim spiralama. U Biroteci imamo i posebni stroj za žičani uvez, koji je poluprofesionalan i može žičanom spiralom uvezati do 125 listova.  Pored ručnih strojeva nudimo i profesionalni električni aparat za uvez. Primjeran je za upotrebu u profesionalne svrhe, jer ima veliki kapacitet uvezivanja, do 300 uveza na sat.

Prikazuje 1 - 3 of 3 stavki
Prikazuje 1 - 3 of 3 stavki