Registratori s kutijom

Informacije

Promocije

Registratori s kutijom
Registratori s kutijom

Registrator sa kutijom ima veliku prednost – izvrsno se ističe kod zaštite pohranjenih dokumenata. Kutija štiti dokumentaciju od vanjskih utjecaja, od svjetlosti, vlage i prašine, stoga je takav registrator pogodan i za osjetljive  dokumente. Registrator sa kutijom može biti širok ili uski i može se izabrati u jedni od vrlo lijepih boja, a neki ...

Registrator sa kutijom ima veliku prednost – izvrsno se ističe kod zaštite pohranjenih dokumenata. Kutija štiti dokumentaciju od vanjskih utjecaja, od svjetlosti, vlage i prašine, stoga je takav registrator pogodan i za osjetljive  dokumente. Registrator sa kutijom može biti širok ili uski i može se izabrati u jedni od vrlo lijepih boja, a neki samostojeći registratori može biti i šareni. Svi su ukras prostora. Registratori sa kutijom Birotehnike su kvalitetni. Neki su s mehanizmom, a materijal je kartonska ljepenka. Veličine su A4 i debljine 80 mm. Cijena registratora uvelike varira između različitih registratora, naime od oko 9 do 33 kuna.   

Više

Registratori s kutijom Nije pronađen niti jedan proizvod.

Podkategorije

  • Široki

    Registrator sa kutijom izrađen je od izvrsnog materijala i pažljivo je obrađen, tako da zadrži sve kvalitete i je primjeran za upotrebu dugo vrijemena. Kutija štiti registrator i dokumente od uništavanja. Na poleđini registratora sa kutijom je naljepnica, na koju se može pisati. Neki registratori opremljeni su s mehanizmom. Vrlo lijepo izgledaju kompleti registratora i kutija u istim bojama, a estetski su i svi drugi, gdje se boje registratora i kutija razlikuju. Široki registrator sa kutijom je debljine 80 mm i u njemu je prostora za 500 uložnih listova. Biroteka nudi trajne i lijepe široke registratore s kutijom.  

  • Uski

    Registrator sa kutijom je jedan od osnovnih elemenata u arhiviranju. Vrlo efikasno štiti dokumente svih vrsta i pogodan je za izvrsno razvrstivanje dokumentacije. Uski registrator je debljine 40 mm, veličine A4 i u njega može se staviti do najviše 500 listova. Registrator sa kutijom je ekološki vrlo prihvatljiv, izrađen je od kartona ili kartonske ljepenke. Svi imaju na poleđini etikete, tako da se može na vidnome mjestu zapisati oznaka i klasifikacija arhiviranih dokumenata. Koristan dodatak je mehanizam, a odabrane boje doprinose estetskom učinku. Uski registrator s kutijom Biroteke zbog svojih kvaliteta ima mjesto u svakom uredu ili kancelariji.