Foto papir

Informacije

Promocije

Foto papir
Foto papir

Foto papir omogućava trajnu pohranu dragocjenih osobnih fotografija, slika s interneta, dokumenata ili drugog slikovnog i pisnog materijala. Postupak je jednostavan i jeftin: fotografije i ostali materijal ispisujemo s tintnim ili laserskim pisačem na kvalitetan foto papir, koji može imati sjajnu ili mat površinu. Fotografije i dokumenti su ispi...

Foto papir omogućava trajnu pohranu dragocjenih osobnih fotografija, slika s interneta, dokumenata ili drugog slikovnog i pisnog materijala. Postupak je jednostavan i jeftin: fotografije i ostali materijal ispisujemo s tintnim ili laserskim pisačem na kvalitetan foto papir, koji može imati sjajnu ili mat površinu. Fotografije i dokumenti su ispisani brzo i njihov izgled je vrhunski, boje su žive i slika je iznimno jasna. Foto papir A4 može imati različitu gramaturu - od 120 do 160 grama. Nakon ispisivanja se foto papir vrlo brzo suši i nema straha, da će se fotografija razmazati. Najekonomičnija je internetska prodaja foto papira.

Više

Foto papir Nije pronađen niti jedan proizvod.

Podkategorije

  • Apli

    Kvalitetan foto papir Apli ima format A4 i je primjeran za ispis tintnom ili laserskom pisačom. Foto papir Apli mat za tintne pisače je idealan za precizan ispis fotografija, grafikona i sličnog, boje su nevjerovatno žive i bogate. Foto papir za laser ima mogućnost obostranog tiska i donosi vrhunske rezultate.     

  • Activejet

    Foto papir Activejet je vrhunske kvalitete i se upotrebljava za tintne i laserske pisače, brzo se suši, je otporan na vlagu i osigurava iznimnu rezoluciju fotografija i dokumenata. Na mat foto papiru su fotografije jasne i čiste. Foto papir za laser je idealan za ispis veće količine dokumenata i fotografija.