Papir i proizvodi od papira

Informacije

Promocije

Papir i proizvodi od papira
Papir i proizvodi od papira

Papir je jedan od osnovnih preduvjeta za organiziranje uredskog rada. Premda smo u današnje vrijeme sve više orijentirani na elektronske zapise, velika je vjerojatnost da ćete u svom uredu poprilično često morati i nešto zapisati, printati ili kopirati. Što se tiče opreme za ovu svrhu, postoji papirni materijal koji je univerzalan odnosno pogoda...

Papir je jedan od osnovnih preduvjeta za organiziranje uredskog rada. Premda smo u današnje vrijeme sve više orijentirani na elektronske zapise, velika je vjerojatnost da ćete u svom uredu poprilično često morati i nešto zapisati, printati ili kopirati. Što se tiče opreme za ovu svrhu, postoji papirni materijal koji je univerzalan odnosno pogodan za sve navedene namjene, kao i specijalizirani pa ga tako dijelimo na onaj za tehničko crtanje, printanje, fotokopiranje i slično. Biroteka raspolaže svim inačicama, veličinama i gramažama papira za prodaju. Za detaljan opis svakog artikla preporučamo da istražite naš webshop, a ne propustite provjeriti i naše papirne proizvode – imamo sve od kuverta i uložnica do računskih trakova, stoga za temeljitu opremljenost vašeg ureda jednostavno pregledajte našu ponudu i odlučite se za ono, što najbolje odgovara vašim potrebama i profilu vaše tvrtke.

Više

Papir i proizvodi od papira Ima 435 proizvoda.

Podkategorije

  • Fotokopirni papir

    Fotokopirni papir je jedan od must-have artikala za praktički svaku uredsku djelatnost. Bez obzira na to imate li fotokopirne strojeve ili ne, obujam fotokopiranja će vjerojatno biti takav, da ćete se trebati opremiti vlastitim papirom. Fotokopiranje nije jedino za što ga možete upotrijebiti, jer će podjednako dobro poslužiti i za print, kao i za određene skice i zabilješke. Ukoliko pak svojim pismenim materijalima želite dodati malo živosti, upotrijebite fotokopirni papir u boji – uz njega niti jedan tekst više nije dosadan. Konačno, kvaliteta vaših fotokopija uvelike će ovisiti o kvaliteti papira. Svjesni smo da je slaba preslika dokumenata, tekstova i slika noćna mora svakog ureda, kao i privatnog korisnika, stoga posebnu pažnju posvećujemo kvaliteti našeg papirnog materijala. Cijene fotokopirnog papira iz naše ponude su iznimno povoljne, što posebno dolazi do izražaja kod najvećih pakiranja.

  • Samoljepljive etikete,...

    Etikete su jedan od najčešćih rješenja kod označavanja proizvoda. Na njima je moguće ispisati podatke o robi, koji će pojednostavniti organizaciju kod slanja ili arhiviranja robe. Ovisno o namjeni, izrađene su od različitih materijala i dolaze u raznim oblicima – tako, primjerice, imamo one za vinske boce, koje se izrađuju od celuloze i mogu sadržavati razna grafička rješenja pa sve do jednostavnih plastificiranih, koje sadrže cijene i barkodove. Popularan izbor su i etikete za printanje, koje se mogu jednostavno otisnuti za kućnu upotrebu, u koliko god primjeraka želite odnosno koliko vam je potrebno. Naša ponuda sadrži univerzalna rješenja, koja imaju samoljepljivu traku i možete ih upotrijebiti za bilo koji artikl, kojeg želite označiti – na raspolaganju imamo više od šezdeset različitih dimenzija. Također nudimo i praktičan pribor za etiketiranje, koji je jednostavan za upotrebu i kojim ćete znatno ubrzati postupak.

  • Bilježnice i blokovi
  • Kocke, listići za...
  • Kuverte

    Kuverte obično dolaze na red kod otpreme proizvoda, slanja pisama ili obavijesti. Njihova zadaća je možda jednostavna, no zato njihov odabir može biti nešto teži. Kako odabrati pravu? Na tržištu je nekoliko standardnih tipova, među kojima su podstavljeni modeli najpopularniji izbor za uredsko poslovanje. Osim što omogućuju uredno pakiranje, također pružaju i zaštitu predmeta prilikom dostave. U ovu svrhu se često koristi i kartonska verzija, dok su papirnate nešto lakše, finije teksture te dostupne u različitim bojama, stoga su primjerenije za slanje poslovne i druge korespondencije. Kod nas potražite kuverte svih dimenzija i oblika – od podstavljenih s mjehurićima u svim mogućim veličinama, kartonskih, samoljepivih i sa zaštitnim vrećicama, koje mogu podnijeti slanje više dokumenata odjednom, do manjih papirnatih formata poput amerikanki, koje su idealne za pisma. Imamo ogroman izbor kuverti u prodaji po vrlo pristupačnim cijenama, stoga smo uvjereni da ćete pronaći model za vašu konkretnu namjenu.

  • Faks role

    Faks rola je neizostavan dio uredske opreme odnosno za faks uređaje, čijom nabavkom ćete osigurati svakodnevno uredno poslovanje vašeg poduzeća. Standardna dužina jedne role iznosi čak 30 metara, dok debljina faks papira iznosi 60 grama. Naše role za faks i termalne role izrađeni su od materijala koji jamče kvalitetan izgled finalnog proizvoda. U skladu sa vašim potrebama možete birati pakiranja sa manjim ili većim količinama robe. Na vrijeme naručite role za faks uređaje iz našeg širokog asortimana uredskog pribora i budite spremni za nove uredske zadatke.

  • Foto papir

    Foto papir omogućava trajnu pohranu dragocjenih osobnih fotografija, slika s interneta, dokumenata ili drugog slikovnog i pisnog materijala. Postupak je jednostavan i jeftin: fotografije i ostali materijal ispisujemo s tintnim ili laserskim pisačem na kvalitetan foto papir, koji može imati sjajnu ili mat površinu. Fotografije i dokumenti su ispisani brzo i njihov izgled je vrhunski, boje su žive i slika je iznimno jasna. Foto papir A4 može imati različitu gramaturu - od 120 do 160 grama. Nakon ispisivanja se foto papir vrlo brzo suši i nema straha, da će se fotografija razmazati. Najekonomičnija je internetska prodaja foto papira.

  • Trake za kalkulatore i...

    Trake za kalkulatore su neizostavan dio uredske opreme, a posebno u bankama, knjigovodstvenim servisima i drugim financijskim ustanovama. Vrlo su čest i pouzdan izbor za ispis računa. Osim bijelog papira, ove trake sadrže i crveno-crni sloj, što pomaže kod prikaza negativnog salda. Uz regularne računske trake dostupne su vam i termo trake, koje su deblje i daju još kvalitetniji ispis. Uz našu ponudu navedenih traka uspješno ćete obavljati svakodnevne poslove – raspolažemo svim mogućim veličinama u širinu i dužinu, od 57x12 do 80x60. Nudimo pojedinačnu kupovinu ili pakiranja od 10 komada po vrlo povoljnim cijenama.

po stranici
Prikazuje 13 - 24 of 435 stavki
Prikazuje 13 - 24 of 435 stavki